دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/07/19 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 66
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز ثبت نام کمپین سراسری دیابت

کمپین اطلاع رسانی و غربالگری عمومی دیابت در سطح شهر تهران، آبان ماه برگزار می گردد، علاقمندان می توانند تا 28 مهر ماه نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

 کمپین سراسری دیابت 95 ‎بروز و شیوع دیابت و چاقی در قرن اخیر به سرعت رو به افزایش است و مرگ و میر ناشی از این دو همه گیری، مشکلات عظیم بهداشتی و درمانی برای جوامع بشری ایجاد کرده است. در همین راستا نتایج مطالعات قند و لیپید ایران حاکی از شیوع نگران کننده این بیماری در شهر تهران است.لذا امید است که این پروژه گامی مثبت در جهت افزایش آگاهی عمومی و تلاشی برای کاهش شیوع این بیماری در جامعه باشد. ‎اهداف اصلی پروژه : ‎1- افزایش سطح آگاهی جامعه در مورد نشانه ها، عوارض و طرق پیشگیری از بیماری دیابت. ‎2- افزایش سطح اطلاعات مردم در مورد رابطه ی بین دیابت و چاقی و سایر بیماری های غیر واگیر. ‎3- ایجاد زمینه آموزش، تشخیص و درمان افراد مبتلا. ‎4-  نشان دادن ضرورت و حساسیت آگاهی درباره بیماری از طریق انجام حرکات نمادین  مثل دوچرخه سواری و پیاده روی گروهی. ‎5- سنجش میزان اطلاعات افراد جامعه درباره ی بیماری از طریق ارائه پرسش نامه. ‎اهداف فرعی پروژه : ‎1- افزایش توانایی دانشجویان در برقراری ارتباط با افراد و افزایش توانایی انتقال اطلاعات به نحوه ی مطلوب ‎2- تقویت مهارت های بین فردی و اعتماد به نفس در دانشجویان شرکت کننده ‎3- ایجاد فرصت مناسب برای یادگیری و پرورش روحیه ی تیمی ‎4-   یادگیری نحوه ی جمع آوری اطلاعات پرسشنامه ای ‎در پایان به شرکت کنندگان در این پروژه، گواهینامه حضور از طرف مرکز پژوهش های علمی دانشجویان و انجمن دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران اهدا خواهد شد.   زمان برگزاری کمپین: 20-24 آبان زمان برگزاری کارگاه آموزشی: 29 مهر مهلت ثبت نام: 28 مهر  
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 190275
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه