دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1393/06/02 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 49
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز فعالیت های کمپین روز ملی داروسازی با شروع هفته ی درمان و دارو

اعضای کمپین روز ملی داروسازی با پوشیدن لباس هایی با نماد کمپین برای برپای غرفه ی سلامت دارویی در بیمارستان شریعتی و طالقانی از مرکز پژوهش های علمی دانشجویان راهی شدند.

شنبه 1 شهریور همزمان با آغاز هفته ی درمان و دارو دانشجویان دانشکده های داروسازی تهران، شهید بهشتی، آزاد و زنجان فعالیت رسمی خود را با برپای غرفه ی سلامت دارویی در بیمارستان شریعتی و طالقانی در دو نوبت صبح و بعد از ظهر را شروع کردند. به گفته ی  میلاد بهروزی دانشجوی سال سوم داروسازی دانشگاه علم پزشکی تهران و طراح و مسئول کمپین در این غرفه ها به تببین نقش داروساز د ر نظام سلامت، آموزش دیوایس های دارویی نظیر اسپری های تنفسی و پن اسولین پرداخته می شود. همچنین انجام مشاوره ی رایگان دارویی و تست قند خون و فشار خون رایگان توسط دانشجویان داروسازی انجام می شود. این کمپین تا پایان هفته ی دارو و درمان ادامه خواهد داشت و تحت حمایت مستقیم انجمن جهانی دانشجویان داروسازی ipsf، داروخانه ی 13 آبان و مرکز تجویز منطقی دارو می باشد. برنامه ی سایر روزهای کمپین به شرح زیر است: یک شنبه : بیمارستان بوعلی و رازی ( صبح تا بعد از ظهر )دوشنبه: بیمارستان امام خمینی 2 غرفه ( صبح تا بعد از ظهر )سه شنبه: ایستگاه قطار ( راه آهن ) تهران سه غرفه ( صبح تا بعد از ظهر) چهارشنبه 5 شهریور ( روز داروساز) صبح داروخانه13 آبان، برج میلاد ( بعد از ظهر تا پایان شب ) قابل ذکر است کمپین روز ملی داروسازی زیر نظر مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار می گردد.  
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 189241
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه