دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
دکتر پاسالار از اعطای گرانت حمایتی 50 تا 100 میلیون ریالی به سه پتنت و سه پروتوتایپ برتر دانشجویی برای توسعه فناوری در حوزه فناوریهای نوین سلامت در دومین همایش و فنبازار ملی سلامت خبر داد.
به گزارش از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: دکتر پروین پاسالار، رئیس کمیته دانشجویی دومین همایش وفنبازار ملی سلامت، ضمن اشاره به برنامههای ویژه در راستای حمایت از طرحها و ایدههای خلاقانه دانشجویان نخبه فعال در حوزه فناوریهای نوین سلامت، هدف از اجرای این برنامهها را تقویت بیش از پیش فرایند تولید دانش بومی در این حوزه دانست. دکتر پاسالار سرعت تغییرات در حوزه صنعت سلامت را روز افزون خواند و روزآمد شدن دانشجویان و دانشآموختگان علومپزشکی را برای همگام شدن با این روند ضروری دانست و افزود: ایدهپردازی و توسعه ایدهها تا شکلگیری فناوری و نوآوری، تجاریسازی فناوری و توانایی رصد و شناسایی روندهای تأثیرگذار در سلامت، مسائلی است که متأسفانه در آموزش رسمی به آنها توجه کافی نشده است و فنبازار ملی سلامت فرصت مناسبی برای آغاز حرکت دانشجویان در جهت پیگیری این فصل مهم در حوزه سلامت کشور است. رئیس مركز استعدادهاي درخشان به اعطای گرانت حمایتی 100 تا 150 میلیون ریالی به سه پتنت و سه پروتوتایپ برتر دانشجویی برای توسعه فناوری در حوزه فناوریهای نوین سلامت اشاره کرد و از طراحی برنامههای ویژه شامل مسابقه حل مسئله نوآورانه در سلامت با حضور بیست تیم از سراسر کشور، انتخاب پایان نامه برتردر فناوری و نوآوری سلامت و انتخاب طرح و ایده نوآورانه برتر سلامت در کمیته دانشجویی دومین همایش و فنبازار ملی سلامت خبر داد. توضیح این که علاقه مندان برای ثبتنام در بخشهای مختلف این فنبازار، میتوانند تا ساعت 12 ظهر 11آبان ماه از طریق تارنمای فنبازار ملی سلامت دانشگاه علومپزشکی تهران به آدرس http://htcd.tums.ac.ir/94/ اقدام کنند.
ارسال به دوستان