دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
اعلام اسامی مشمولین دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان
بنیاد ملی نخبگان اسامی مشمولین دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 96-95 را اعلام کرد.
بنیاد ملی نخبگان اسامی مشمولین دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 96-95 را اعلام کرد. اسامی اعلام شده اسامی تایید شده توسط بنیاد ملی نخبگان مربوط به متقاضیانی می باشد که در بازه زمانی که در تابستان 95 اعلام شد ، درخواست جایزه تحصیلی را داده بودند. • لازم به ذکر است پرونده تعدادی از دانشجویان که در این بازه زمانی درخواست داده اند هنوز توسط بنیاد بررسی نشده است و این امکان وجود دارد که لیست دیگری هم اعلام شود. قابل توجه دانشجویانی که مشمول استفاده از جایزه های تحصیلی شده اند: 1- اعطای جوایز صرفا مطابق " شیوه نامه اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر" و براساس فرایندهای اجرایی مذکور در " راهنمای اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر(راجا)" صورت می پذیرد . از اینرو آگاهی دقیق دانشجویان برگزیده از مفاد راهنمای مذکور کمک شایانی به اجرای هرچه بهتر فرایند می نماید. شایان ذکر است این راهنما در بخش تسهیلات و حمایت ها ی دانشجویان راهنمای اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر برروی وبگاه bmn.ir قابل مشاهده است. 2- به دانشجویان مشمول یک کارت بانکی از سوی معاونت توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان اعطا می شود که مبالغ مربوط به جایزه های تحصیلی به آن واریز خواهد شد. ( این کارت توسط بنیاد ملی نخبگان استان تهران به مشمولانی که در سالهای قبل از بنیاد نخبگان کارت بانکی دریافت نکرده اند تحویل داده می شود.)
ارسال به دوستان