دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
انتخاب سخنگوی شورای مرکزی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان
در دومین جلسه شورای مرکزی و اجرایی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، سخنگوی شورای مرکزی انتخاب شد.
دومین جلسه شورای مرکزی و اجرایی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، روز سه شنبه 17 مردادماه در دفتر دکتر پاسالار برگزار شد. این جلسه با خوش آمد گویی و خیرمقدم یسنا رستم آبادی (دبیر کل مرکز) آغاز شد، سپس وی سخنانی پیرامون ضرورت وجود سخنگوی شورای مرکزی و لزوم انتخاب آن ایراد کرد. در ادامه آقایان امیرحسین علامی و علی پروهان برای این مسئولیت نامزد شدند و اهداف خود را بیان کردند. نهایتا پس از جمع آوری آرای شورای مرکزی، امیرحسین علامی به عنوان سخنگوی شورای مرکزی انتخاب شد. جلسه با ارائه اهداف و فعالیت های مدنظر دبیر کل برای سال جاری مرکز ادامه پیدا کرد. وی در ابتدا، خاطر نشان کرد که تمامی اهداف بر اساس سند چشم انداز مرکز انتخاب شده است. رستم آبادی از تغییرات و اصلاحات فضای فیزیکی ساختمان مرکز جهت استفاده حداکثری از ظرفیت های ساختمان به نفع دانشجویان و همچنین حفظ بنای اصیل مرکز که به عنوان اثر تاریخی ثبت شده است، به عنوان اولین اقدام خود نام برد. وی برنامه خود جهت بهبود فضای آموزش و پژوهش مرکز را که از اهداف اصلی مرکز میباشد را تشریح نمود. همچنین سرکار خانم دکتر پاسالار از مسئولین هر دانشکده خواست تا نیازسنجی دانشجویان دانشکده ها و برطرف نمودن نیاز های آنان را هدف اصلی خود قرار دهند. در ادامه رستم آبادی، برنامه کلی خود را جهت تربیت مدرسین جدید ارائه داد. وی در ادامه به لزوم نظارت بهتر بر انجمن های مرکز و تغییر در ساز و کار گرنت های پژوهشی اشاره کرد و در آخر با معرفی برخی از افراد هیئت اجرایی به شورای مرکزی به جلسه پایان داد.
ارسال به دوستان