دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1393/11/21 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 52
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انتشار کتاب تغذیه در درمان ناباروری با رویکرد طب نوین و طب سنتی ایرانی

کتاب تغذیه در درمان ناباروری با رویکرد طب نوین و طب سنتی ایرانی، که به همت تعدادی از اعضای کارگروه تغذیه انجمن طب سنتی ایران مرکز پژوهش های علمی دانشجویان و با سرپرستی خانم دکتر نجات به تألیف درآمده است، به چاپ رسید.

کتاب «تغذیه در درمان ناباروری با رویکرد طب نوین و طب سنتی ایرانی»، که به همت تعدادی از اعضای کارگروه تغذیه انجمن و با سرپرستی خانم دکتر فاطمه نجات بخش عضو هیأت علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران به تألیف درآمده است، به چاپ رسید. در مقدمه این کتاب به قلم استاد گرانقدر دکتر محمد مهدی اصفهانی چنین آمده است: «در میان راهکارها و تدابیر مختلف پزشکی، سهم استفاده از خوردنیها و آشامیدنی ها بخصوص در میراث عظیم گذشته ما، چشمگیر، دلپذیر، آسان و در حدّ خود فراتر از انتظار، کارآ و اثربخش است و در حقیقت آنچه که از تدابیر تغذیه ای حاصل می شود، زدودن نابسامانیهای مزاجی، بازیابی اعتدال و سلامت اندام های  جنسی و فعالیت های بهنجار آنها و اندام های مشارک با آنها با مدیریت نظام هوشمند درونی موسوم به طبیعت یا قوّه مدبّره است که خوشبختانه تجارب ارزنده ای پشتوانۀ این مدّعا است، در عین حال دست یافته های ارزشمند دانش پویا و پیشتاز روز نیز در این عرصه غالباً حامی و مکمّل یافته های طب سنتی و میراث اسلامی- ایرانی ما است. اینکه در این شیوه به جای راهکارهای تهاجمی، غیر معمول و پرهزینه، بیشتر از راهکارهای طبیعی و خوشایند، بومی و خود اتکاء بهره گیری می شود، امتیاز مهمّی است که بدون شک با اقبال و استقبال فراوانی همراه خواهد بود. امّا آنچه که بر همین اساس در کتاب حاضر با عنوان "تغذیه در درمان ناباروری" ملاحظه می شود همکاری پرثمر مؤلفان فرهیختۀ آن در طراحی منبع علمی- تجربی بر پایۀ دانش نوین، طب سنتی و بالاخره رهنمود های اسلامی و آموزه های معصومین علیهم السلام  در مسیر تحقق بازیابی سلامت نظام تولید مثل، تقویت و ارتقاءکیفیت کارکرد آن است و در بردارندۀ اطلاعات نظری و عملی  ارزشمندی است که به نظر می رسد مخاطبان اصلی آن پزشکان، دانش آموختگان طب سنتی  و دستیاران این رشته باشند و در مواردی نیز برخی از توصیه های کتاب، برای عموم قابل استفاده و سودمنداست.» جهت تهیه این کتاب می توانید با دفتر انجمن (شماره تلفن 88986387) تماس حاصل فرمایید.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 189493
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه