دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
اولین جلسه راند دانشجویی اخلاق پزشکی مشترک پزشکی-پرستاری
انجمن اخلاق پزشکی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، اولین جلسه راند دانشجویی به صورت بین حرفه ای (پزشکی-پرستاری) را روز سه شنبه 19 اسفندماه برگزار می کند.
سلام دوستان عزیز؛
به لطف خدا بعد از تجربه موفق برگزاری راندهای دانشجویی اخلاق پزشکی در سال های 91 و 92 و موفقیت های این پروژه در هفتمین جشنواره کشوری شهید مطهری که با همراهی پرشور شما خوبان به دست آمد، انجمن اخلاق پزشکی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان تصمیم دارد این بار به صورت بین حرفه ای (پزشکی-پرستاری) اقدام به برگزاری این جلسات کند.
از این رو، اولین جلسه راند دانشجویی اخلاق پزشکی مشترک پزشکی-پرستاری در روزسه شنبه 19 اسفند93، ساعت 15 تا 17:30 در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، برگزار می شود.
در این راند دکتر حمیدرضا نمازی (از گروه اخلاق پزشکی)، دکتر امیرعلی سهراب پور (استاد طب داخلی بیمارستان شریعتی) و دکتر افسانه صدوقی اصل (عضو گروه پرستاری ویژه و مدیریت پرستاری) به عنوان اساتید راهنمای جلسه حضور خواهند داشت.
از برنامه های این جلسه، ارائه ی یک مورد اخلاقی (با موضوع مرتبط پزشکی و پرستاری) توسط گروه تئاتر انجمن اخلاق پزشکی در قالب یک نمایش، گفت و گو پیرامون موضوعات مطرح شده، پخش فیلم از مصاحبه با بیماران واقعی و تیم درمانی، اجرای role play و همچنین نمایش role model خواهد بود.
در این جلسه موضوع "اخلاق در آموزش" به بحث و بررسی گذاشته خواهد شد.
وقتی بیمار تمایلی برای گرفتن شرح حال و انجام معاینه ندارد چه باید کنیم؟ امنیت بیمار در حین آموزش چه می شود؟ آیا انجام پروسیجر بر روی بیمار توسط فرد غیرمجرب برای آموزش دیدن، اخلاقی است؟ چه باید کرد؟ نقش بیمار در روند درمان خودش و آموزش به دانشجویان چیست؟ آیا بیمار نقشی فعال در روند آموزش دارد؟ آیا بیمار از روند شرح حال ها و معاینات دانشجویی سود هم می برد؟ چه راهکارهایی وجود دارد تا اصول سودرسانی و عدم اضرار رعایت گردند....
در اولین جلسه راند مشترک به دنبال پیدا کردن جواب این سوال ها و سوال های مرتبط با این موضوع هستیم.
همچنین با هماهنگی هایی که با گروه اخلاق پزشکی دانشکده پزشکی و مرکز پژوهش های علمی دانشجویان انجام شده است، برای حاضران در راند، گواهی(certificate)شرکت در راند اخلاق پزشکی صادر می شود.
حضور در راند اخلاق برای عموم دانشجویان رشته های علوم پزشکی (پزشکی، پرستاری، دندانپزشکی، داروسازی) آزاداست.
آدرس محل برگزاری: بلوار کشاورز- تقاطع خیابان وصال و ایتالیا - پلاک 56 - مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران
منتظر شما هستیم....
انجمن اخلاق پزشکی مرکز پژوهش های علمی دانشجویی
ارسال به دوستان