دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1389/08/25 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اولین جلسه هم اندیشی دانشجویان استعدادهای درخشان با ریاست دانشگاه بعد از ادغام برگزار شد

اولين نشست صميمانه دانشجويان استعدادهاي درخشان دانشگاه علوم پزشكي تهران بعد از ادغام با حضور رياست دانشگاه و رئیس مرکز رشد استعدادهای درخشان و جمعی از مسئولین دانشگاه (23/8/89) در سالن همايشهاي رازي برگزار شد.

دراين نشست صميمي كه با حضور دكتر لاريجاني رئيس دانشگاه، دکتر پاسالار رئیس مرکز رشد استعدادهای درخشان و ديگر مسئولين و جمع كثيري ازدانشجويان استعدادهاي درخشان دانشگاه علوم پزشكي تهران در سالن همايش هاي رازي برگزار شد، دكتر لاريجاني با بيان اينكه بعد از ادغام دو دانشگاه با درايت بيشتر در يك جهت حركت خواهيم كرد خاطر نشان كرد، تجربه ادغام در دنيا ثابت كرده است كه با ظرفيت هاي متعدد ميتوان به اهداف و چشم انداز بهتري دست يافت. دكتر لاريجاني در ادامه اظهار داشت: با توجه به درخواست دانشجويان، دفتر استعدادهاي درخشان زير نظر مستقيم رياست دانشگاه هدايت مي شود و همچنين يادآور شد:  دانشجويان استعدادهاي درخشان مي بايست مسيرهاي خوبي كه ارزش افزوده به همراه دارد را انتخاب و هم افزايي مقالات را در رشته هاي مختلف انجام دهند. وي از دانشجويان درخواست كرد ايده پرداز باشند و توليد پژوهش و آموزش را سرلوحه كار خود قرار دهند. دكتر لاريجاني تصريح كرد: سياست و مديريت دانشگاه در جهت حمايت از پژوهش و تسهيلات در ادامه تحصيل دانشجويان به همان روال قبلي انجام مي گردد و در زمينه رشد و شكوفايي دانشجويان هيچ خللي ايجاد نمي گردد. وي با بيان اينكه دانشجويان دانشگاه ايران سابق، دغدغه مدرك فارغ التحصيلي خود را دارند با صراحت اعلام كرد تمامي دانشجويان با مدرك دانشگاه علوم پزشكي تهران فارغ التحصيل مي شوند. در ادامه اين جلسه دانشجويان استعدادهاي درخشان مسائل مختلفي از جمله؛ ايجاد محيط پژوهشي در دانشگاه، برقراري دسترسي به اينترنت ايده آل در محيط هاي آكادميك، افزايش بودجه پژوهش و هدفمند كردن آن، ايجاد صندوق اعطاي وام براي پروژه هاي تحقيقاتي، طرح معافيت از سربازي براي دانشجويان پسر استعداددرخشان، استخدام دانشجويان استعداد درخشان، حمايت از دانشجويان در مركز رشد، بستر سازي مناسب و دست يابي به طرح هاي تحقيقاتي، تامين امنيت فكري و .... را مطرح نمودند
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 187886
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه