دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
جلسه ی شورای مرکزی مرکز پژوهش های علمی با ارائه گزارش عملکرد سه ماهه دانشکده ها و معاونت ها برگزار شد.
در جلسه ی شورای مرکزی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان که در تاریخ 13 آذر ماه 95 در این مرکز برگزار شد؛ هر یک از معاونت های اجرایی، گزارشی از فعالیت های انجام شده ی خود در 3 ماه اخیر ارائه کردند و نمایی از اهداف 3 ماه آینده ی خود را بیان کردند. که شرح گزارشات معاونت های مختلف به شرح ذیل می باشد: ______________________________________ دانشکده پزشکی ●برگزاری کارگاه های آشنایی با مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برای ورودی های پزشکی 95 ●ایجاد گروه تلگرامی برای دانشجویان جدیدالورود 95 به منظور آشنایی بیشتر با مرکز پژوهش ها ●برگزاری کمپین دیابت و سپس جمع آوری نتایج به صورت مقالات ________________________________ دانشکده توانبخشی ●حضور چند نیرو در جشن یک پارچگی مهر ماه ●جشن مجزا در دانشکده در تاریخ 7 مهر و ارائه پاسخ به سوالات دانشجویان ●جلسه معارفه ی رشته ها (به صورت پرسش و پاسخ ) ●تشکیل گروه تلگرام و جوابدهی به سوالات و اطلاع رسانی فراخوان های کارهای اجرایی در گروه ●جشنواره سایکواکوستیک ●کمپین 13 آبان ●ژورنال کلاب ________________________________ دانشکده پرستاری مامایی ●ثبت پنج پروپوزال از کارگاه های تابستانه ●ایجاد ارتباط بین دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد برای کارهای پژوهشی ●برگزاری کارگاه سرچ و روش تحقیق برای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد ● انجام کارهای بین رشته ای • همکاری با خانم شعبانی •برگزاری کارگاه ژورنال کلاب ● فراخوان برگزاری دوره های مجدد زبان ●راه اندازی سایت واحد پرستاری مامایی ● برگزاری جشن جدیدالورود ها ________________________________ دانشکده پیراپزشکی ●حضور در جشن جدیدالورود ها ●همکاری با گروه پرستاری در برگزاری کارگاه کمکهای اولیه ●کارکاه پژوهش زیست سلولی مولکولی ________________________________ آقای محمد فراهانی معاونت نوآوری : ●انجام کارهای لازم برای برگزاری Ted med ● فن بازار سلامت ________________________________ انجمن ها: ●اعمال قوانین جدید ●گزارش گیری ماهانه ●آماده کردن جایگزین برای مسئولین ________________________________ دانشکده داروسازی ●برگزاری کمپین اهدا عضو ●ایجاد گروه تلگرام برای دانشجویان جدیدالورود ●کارگاه ایده پردازی و آموزش (فعلا به مرحله عمل نرسیده است ) ●کارگاه مونوکلوانتی بادی ______________________________________ در این جلسه همچنین از ملیکا سامی به جهت فعالیت درمعاونت آموزش مرکز تقدیر شد و این معاونت به مرتضی هادی لویی واگذار شد و هانی دنیوی در معاونت فرهنگ و هنر فعالیت خود را اغاز کرد.
ارسال به دوستان