دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
برگزاری جلسه ی مسئولین انجمن ها با تاکید بر تقویت روابط عمومی انجمن
در نشستی مسئولین انجمن های فعال مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، از مفاد آیین نامه ارتقای انجمن مطلع شدند و در خصوص نحوه نوشتن خبر صحیح آموزش دیدند.
جلسه ی مسئولین انجمن های فعال با حضور دکتر نوری زاده، معاون مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، کوثر اثنی عشری، معاون امور عملکردی دانشجویان، مریم حیدری، مسئول روابط عمومی و اعظم دوستی، مسئول انفورماتیک 31 خرداد ماه برگزار شد. در این نشست مسئولین انجمن های رژیم شناسی، قلب و عروق، رباتیک پزشکی، IFMSA-IRAN ، رادیوتراپی، مدیریت اقتصاد سلامت، بیهوشی، طب سنتی، تکنولوژیست های جراحی و انجمن MERGE حضور داشتند. در ابتدای جلسه کوثر اثتی عشری با خواندن جزئیات آیین نامه ارتقای انجمن، نحوه امتیاز دهی انجمن های فعال را شرح داد و از مسئولین خواست تا فعالیت های انجمن را به موقع به مرکز گزارش دهند. در ادامه مسئول روابط عمومی با ارائه گزارشی از تعداد و کیفیت اخبار انجمن ها از ابتدای سال، با توزیع جزوات آموزشی خبرنویس آسان، شروع به آموزش نحوه نوشتن درست خبر کرد و قرار شد تا در پایان هر فصل جلسه ی ارزیابی اخبار انجمن ها برگزار شود. سپس دکتر نوری زاده از انجمن ها خواست تا اگر در روند کاری خود با مشکلاتی روبرو شده اند بازگو کنند تا مرکز در صورت امکان آنها را برطرف سازد و تاکید کرد تا در گزارش دهی عملکرد انجمن به صورت اخبار منظم فعال تر شوند. در پایان جلسه مسئول انفورماتیک مرکز نیز درباره ی امکان داشتن سایت برای انجمن های فعال صحبت کرد.
ارسال به دوستان