دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1394/11/28 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 34
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری دومین جلسه ی مدیر دفتر همکاری صنعت و دانشگاه با اعضای مرکز رشد استعدادهای درخشان

دکتر منظم، ایجاد و هدایت حرکت خودجوش دانشجویی در خصوص مباحث نوآوری و کارآفرینی را اقدامی موثر در راستای راه اندازی رویکردهای اجرایی فناورانه توسط دانشجویان در دانشگاه خواند.

این جلسه دوشنبه 26 بهمن ماه با حضور دکتر منظم، مدیر دفتر همکاری صنعت و دانشگاه، دکتر پاسالار، رئیس مرکز رشد استعدادهای درخشان، دکتر نوری زاده، معاون مرکز و تعدادی از اعضای هسته مرکزی بخش دانشجویی، دکتر سالار ارزیده، الهه خراسانی، علیرضا مرتضی پور و نیکو آخوندی با هدف راه اندازی رویکردهای اجرایی فناورانه با گروه هدف دانشجویان دانشگاه در مرکز رشد استعدادهای درخشان برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر نوری زاده هدف از برگزاری جلسه را به صورت کوتاه بیان کرد و سپس دکتر ارزیده خلاصه ای از نکات جلسه گذشته را به صورت پیشنهاد در خصوص حمایت های لازم برای کمیته مورد هدف، ارائه کرد و به صورت کلی از روند مورد نیاز برای شروع فرآیند نوآورانه در دانشگاه بحث هایی را مطرح کرد که با صحبت های دیگر اعضا تکمیل شد.  سپس دکتر منظم پس از شنیدن نظرات حاضرین، در خصوص وضعیت فعلی دانشگاه و خروجی های آن یعنی فارغ التحصیلان، توضیحاتی ارائه کرد و پس از آن اعضا به این جمع بندی رسیدند که برای دستیابی به هدف، نیاز به ایجاد یک حرکت خودجوش دانشجویی از یک سو و حرکت به صورت موازی از سمت مدیران بالادستی از سوی دیگر وجود دارد.  مدیر دفتر همکار صنعت و دانشگاه خاطرنشان کرد که با تمرکز بر فعالیت های انجام شده در دو سال اخیر، کارهایی در حوزه اعضای هیئت علمی دانشگاه آغاز شده که بسیار اثر بخش بوده که برخی از آنها را می توان قابل مقایسه با کشورهای روز دنیا دانست ولی هنوز این حرکت به صورت کامل تکامل نیافته است و نیاز به فرهنگ سازی بیشتری دارد. وی  با توجه به احساس نیاز به یک جنبش فرهنگ سازی دانشجویی در خصوص مباحث نوآوری و کارآفرینی در بدنه دانشگاه، از حاضرین جلسه خواست در این خصوص راه حل ها وپیشنهاد های کوتاه مدت یا بلند مدت ارائه دهند و ایشان آشنایی اولیه دانشجویان دانشگاه با مباحث فناوری و امکانات آن در دانشگاه را لازم دانست. در ادامه ی جلسه الهه خراسانی به نمایندگی از دیگر اعضا، در خصوص اینکه علاوه بر موارد اشاده شده، نیاز به اصلاح سیستم های ارزیابی اساتید و راهکارهای مدیریتی به صورت موازی وجود دارد، از دکتر منظم خواست به این موارد نیز به صورت موازی نگاه عمیق تری داشته باشند .
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 190014
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه