دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
دومین همایش بین المللی TEDxTUMS با حضور 9 سخنران برجسته، با مضمون "مرا عهدیست با شادی..." برگزار شد.
گالری عکس تیم TEDxTUMS با همکاری مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، دومین همایش بین المللی خود را در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ۹۵ در سالن همایش های مرکز قلب تهران برگزار کرد. این همایش مزین شده بود به مصرع معروف جناب مولانا با عنوان " مرا عهدیست با شادی..." که هر یک از سخنرانان برجسته دیدگاه خود را در ارتباط این موضوع مطرح کردند که بسیار جالب و شنیدنی بود. دکتر شهیندخت خوارزمی، جامعه شناس، دکتر عقیل یوسفی کما، مدیر پروژه سورنا سه، ربات انسان نما، محمد درویش، رییس نهاد مشارکت های مردمی سازمان حفاظت از محیط زیست، دکتر محمد دهقانی، استاد اسبق دانشکده ادبیات دانشگاه تهران، رامبد جوان، کارگردان و مجری برنامه خندوانه، هنرمند سینما و تاتر ایران و محمد ابوالحسنی، تهیه کننده مجموعه انیمیشن های دیرین دیرین از سخنرانان این رویداد بودند. 100 نفر شرکت کننده در این همایش، از میان 350 متقاضی انتخاب شدند که دارای انگیزش نامه های قوی تری بودند. یاد آور می شویم نخستین رویداد TEDxTUMS، (تدکس دانشگاه علوم پزشکی تهران) در سال 1393 (2015) در موزه علوم پزشکی ایران، با مضمون، ”بنی آدم اعضای یکدیگرند” با حضور دکتر ظفرقندی، دکتر بهاروند، پوران درخشنده، دکتر سوداگر، دکتر میرباقری، دکتر وکیلی و آقای اسلامی دهکردی برگزار شد. سازمان TED سازمانی جهانیست، با هدف و شعار گسترش ایده های ارزشمند در سراسر دنیا که در حدود سی سال پیش متولد شد. از آن زمان تا کنون، میزبان سخنرانی بسیاری چهره های مشهور و سرشناس، همچون بیل گیتس، ایزابل آلنده، بیل گلینتون، استون هاوکینگ و ... بوده است؛ بسیاری از سخنرانان این رویداد اما، نه چندان سرشناس ولی دارای ایده ارزشمند بوده اند. هیچ یک از محدودیت های نژادی، دینی، عقیدتی، سن و یا جنس باعث نشده است که ایده ای در رویداد TED از ارائه باز بماند. سال ۲۰۰۹، برای پیشبرد هر چه بیشتر شعار خویش، سازمان جهانی TED، مجوز برگزاری رویداد های TED به افراد مشتاق در سرتاسر دنیا، اعطا کرد. رویداد های TEDx، به صورت مستقل از TED ولی با همان چهارچوب و همان شعار، ولی به صورت محلی برگزار می شوند. از جمله انواع رویداد های TEDx، رویداد های دانشگاهی هستند. علاقه مندان می توانند اخبار مربوط به تیم TEDxTUMS را در شبکه های اجتماعی با نام @TEDxTUMS جستجو کنند و فایل سخنرانی های دومین همایش را که پس از تدوین نهایی در سایت http://tedxtums.com آپلود می شود، دریافت نمایند.
ارسال به دوستان