دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1394/11/04 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 35
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری سومین جلسه تدوین آیین نامه داخلی روند اعطای جایزه های پژوهشیاری، آموزشیاری و فن یاری بنیاد ملی نخبگان

در جلسه تدوین آیین نامه داخلی روند اعطای جایزه های پژوهشیاری، آموزشیاری و فن یاری دانشجویان کارشناسی ارشد و سال پنجم تا هفتم پزشکی، جزئیات شرایط دریافت جوایز مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت.

متن:  سومین جلسه تدوین آیین نامه داخلی روند اعطای جایزه های پژوهشیاری، آموزشیاری و فن یاری دانشجویان کارشناسی ارشد و سال پنجم تا هفتم پزشکی با حضور دکتر نوری زاده، فرهاد پیشگر، هدیه ابراهیمی، شیوا جعفرنیا، بهرام مهاجر، نغمه قنادیان، شهاب الدین رضایی و کوشا باقری شنبه 3 بهمن ماه در مرکز رشد استعدادهای درخشان برگزار شد.  در ابتدای جلسه فرهاد پیشگر خلاصه ای از موضوعات مطرح شده در دو جلسه ی قبل را بازگو کرد.  سپس دکتر نوری زاده از برگزاری جلسه با دکتر منظم، مدیر بخش ارتباط با صنعت دانشگاه خبر داد و اظهار کرد که امیدوار است با پیشنهاداتی که دکتر منظم برای این بخش داده است بتوان تا اواسط ترم آینده آیین نامه جایزه های فن یاری را تدوین نمود و با تشکیل کمیته ای از دانشجویان مستعد در این زمینه می توان این روند را تسریع بخشید.  در ادامه ی جلسه شرایط احراز جوایز آموزشیاری و پژوهشیاری دانشجویان کارشناسی ارشد وسال پنجم تا هفتم پزشکی و فعالیت هایی که جهت دریافت این جوایز باید انجام شود بررسی وتایید شد. قرار شد آیین نامه داخلی تا آخر هفته بر روی سایت مرکز قرار بگیرد.  در انتهای جلسه نیز پیشنهاد تشکیل کمیته مشورتی اعطای جایزه های بنیاد ملی نخبگان مطرح شد تا شرایط احراز دانشجویان متقاضی جایزه های مختلف بنیاد ملی نخبگان و فعالیت ها ی مورد نیاز برای دریافت این جوایز را بررسی کنند.  لازم به ذکر است بنابر آیین نامه بنیاد ملی نخبگان دانشجویانی که در سال تحصیلی شرایط استفاده از تسهیلات بنیاد را دارند باید با توجه به شرایط مورد نیاز برای جوایز آموزش یاری وپژوهش یاری، یکی از این تسهیلات را انتخاب کنند و سپس فعالیت مورد نیاز برای دریافت جایزه راتعیین کرده و سپس گزارش آنها را به کمیته ی مشورتی اعطای جایزه های بنیاد ملی نخبگان بدهند تا پس از تایید فعالیت های انجام شده جایزه به آنها تعلق  گیرد.  
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 189982
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه