دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
مصاحبه از متقاضیان شرکت در برنامهی آموزشی بازتاب انجام شد، نتیجهی مصاحبه اواخر آبانماه اعلام خواهد شد.
مصاحبه از متقاضیان شرکت در برنامهی آموزشی بازتاب دوشنبه 21 آبان و چهارشنبه 23 آبان ماه در مرکز رشد استعدادهای درخشان انجام شد. این دوره که برای دانشجویان پزشکی ورودی 97 طراحی شده است، برای اولین بار، در جهت توانمندسازی این دانشجویان در سه حوزه برگزار میگردد: - مهارتهای رفتاری-شناختی: این دسته از مهارتها، مرتبط با شناخت ویژگیها و صفات فردی و اجتماعی انسانهاست. شناخت ویژگیهای رفتاری و صفات انسانها، نه تنها باعث رشد فردی افراد میگردد، بلکه آنها را در تعامل با سایر انسانها در بعد اجتماعی متعالی میکند. - مهارتهای عالی تفکر: این دسته از مهارتها، مرتبط با یکی از صفات عالی انسانها یعنی تفکر و تعقل است. یادگیری مهارتهای عالی تفکر به انسانها میآموزد چطور در مواجهه با سوالات و مشکلات خویش، بهگونهای صحیح از انواع مختلف تفکر استفاده کنند، بر فرآیند تفکر خود آگاهی داشته باشند و از آنچه، نتیجهی تفکر است به شیوهای صحیح در جهت تصمیمگیری بهره برند. - مهارتهای لیدرشیپ: این دسته از مهارتها، مرتبط با مهارت انسانها در هدایت و رهبری خود و سایرین است. مهارتهای لیدرشیپ، از یک جنبه به جنبهی پرورش انسانها به عنوان یک فرد مینگرد و از جنبهی دیگر، بر مهارتهایی که باعث هدایت و پیشبرد اهداف یک سازمان، نهاد و حتی کشور میشود تاکید دارد. ثبت نام اولیهی افراد متقاضی، ابتدای آبان ماه انجام گرفت و پس از آن، 97 نفر از ایشان، برای مصاحبه در طی دو روز فراخوان شدند. نتایج مصاحبه و اسامی برگزیدگان اواخر آبان ماه، اعلام خواهد شد. اطلاعات بیشتر: www.BAZTAB.education https://t.me/BAZTABeducation
ارسال به دوستان