دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
برگزاری کارگاه مروری بر ۲۰ فصل اول کتاب علوم اعصاب کندل
انجمن میانرشتهای علوم اعصاب(INRP) روز پنجشنبه ۲۰ مهرماه کارگاهی با موضوع مروری بر ۲۰ فصل اول کتاب علوم اعصاب کندل برگزار کرد.
انجمن میانرشتهای علوم اعصاب(INRP) روز پنجشنبه ۲۰ مهرماه کارگاهی با موضوع مروری بر ۲۰ فصل اول کتاب علوم اعصاب کندل برگزار کرد. در این کارگاه که با حضور ۴۵ نفر از علاقمندان به علوم اعصاب از دانشگاهها، رشتهها و شهرهای مختلف برگزار شد، ۲۰ فصل اول کتاب اصول علوم اعصاب کندل که مقدمهای بر ادامه کتاب و اصول علوم اعصاب است ارائه شد. ارائه دهندگان که از اعضای انجمن هستند به ترتیب ارائه امیرحسین عبدالعلیزاده، حمیدرضا استاد رحیمی، امین خادم بشیری، کسری حاتم پور، بهار پورمنتی، ارشیا زردوئی و علی اسدی فر بودند. انجمن میانرشتهای علوم اعصاب در نظر دارد در سال جاری جلسات جمعخوانی کتاب کندل را به صورت کارگاههای ماهانه و در قالب ارائه بخشهای چند فصلی کتاب برگزار کند. جهت اطلاعات بیشتر و آگاهی از زمان برگزاری جلسات به کانال تلگرام neuroinrp@ مراجعه کنید.
ارسال به دوستان