دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/11/23 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کمپین سرطان همزمان با هفته ی سرطان

مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با برپایی غرفه های آگاهی رسانی، به اطلاع‌رسانی بیش از 2500 نفر در مورد نحوه ابتلا، عوامل خطر و راه های پیشگیری ابتلا به سرطان به شهروندان پرداخت.

گالری عکس انجمن دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و گروه ایران رادیوتراپی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان به مناسبت هفته سرطان اقدام به برگزاری کمپین اطلاع رسانی سرطان در سطح شهر تهران کردند. این کمپین همزمان با شانزدهم بهمن‌ماه که روز سرطان در هفته سرطان نامگذاری شده، با مساعدت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین اداره کل سلامت شهرداری تهران در سه محل، برج میلاد، مترو تجریش و شهروند بیهقی آغاز شد. افراد حاضر در کمپین که از دانشجویان، فارغ التحصیلان و مبتلایان درمان یافته سرطان تشکیل شده بودند، پیش از برگزاری این پروژه آموزش‌های لازم را توسط اساتید بخش کانسر بیمارستان امام خمینی دیدند تا بتوانند مثمرثمرتر در غرفه حاضر شوند. در این سه غرفه به اطلاع‌رسانی بیش از 2500 نفر در مورد نحوه ابتلا، عوامل خطر و راه های پیشگیری به شهروندان پرداخته شد. در این کمپین پنج‌روزه به اطلاع‌رسانی در مورد شش سرطان شایع که قابل پیش‌‌گیری و یا تشخیص هستند ازجمله سرطان های گوارشی، پوست، پستان، پروستات، ریه، دهانه رحم پرداخته شد. علاوه بر جنبه اطلاع رسانی این پروژه، در این غرفه ها میزان سطح اطلاعات و آگاهی مردم سطح شهر تهران به وسیله پرسشنامه سنجیده شد تا در آینده بتوان با در دست داشتن اطلاعات بیشتر، نسبت به برگزاری اینگونه پروژه ها پرداخت.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 190469
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه