دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1393/11/11 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 37
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تعامل انجمن طب سنتی ایران با دبیرخانه همایش چاقی مادر و کودک

انجمن طب سنتی ایران مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با هدف ارائه رویکرد مناسب برای پيشگيری و درمان چاقی در نظر دارد در قالب کارگروه تغذیه، مباحث علمی مناسب، مفید و کاربردی در همایش چاقی مادر و کودک ارائه نماید.

روند فزاينده چاقی، آن را به يکی از بزرگترين چالش های سلامت در دنيا تبديل کرده است. چاقی حاصل برهم کنش پيچيده بين عوامل محيطی، استعداد ژنتيکی و رفتار انسان است. چـاقی عـلاوه بر افـزايش احـتمال بروز ديابت نوع 2، بيماری‌های قلبی- عروقی و بعضی انواع سرطان‌ها، عواقب نامطلوبی بر سلامت جامعه به دليل هزينه‌های بالای اقتصادی، افزايش مرگ و مير و کاهش کيفيت زندگی در پی دارد. بنابراين توجه جدی و فوری مراقبين سلامت، پژوهشگران و سياست گذاران هر جامعه به موضوع چاقی امری ضروری است. از جمله رويکردهای موجود جهت پيشگيری و درمان چاقی، رويکردهای مبتنی بر طب سنتی و طب مکمل می‌باشد. چاقی به دليل شيوع فزاينده و عواقب اجتماعی- اقتصادی، يکی از فعال‌ترين زمينه‌های پژوهش در روزگار ماست. اهمیت پرداختن به موضوع چاقی باعث شد تا انجمن تحقیقات طب سنتی ایران با دبیرخانه کنگره بین المللی چاقی مادر و کودک وارد تعامل شود تا بتواند همکاری مناسبی در جهت هر چه بهتر برگزار شدن این همایش و نیز پرداخت موضوع همایش از نگاه طب سنتی و طب مکمل داشته باشد. لازم به ذکر است که موافقتهای اولیه جهت همکاری انجمن صورت گرفته و تصمیم نهایی دبیرخانه کنگره در هفته پیش رو اعلام خواهد گردید. همچنین کارگروه تغذیه انجمن در نظر دارد تا مباحث علمی مناسب و مفید و کاربردی در قالبهای مختلف در طول مدت برگزاری کنگره ارائه نماید. قابل توضیح است که کنگره بین المللی چاقی مادر و کودک 26-24 اردیبهشت ماه 94 در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ارومیه برگزار می شود.  
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 189470
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه