دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/09/15 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 53
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تعیین کادر انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی برای سال تحصیلی جدید

در جلسه ای مسئولین جدید کادر اجرایی انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی تعیین شد و از همکاری اعضای قبلی تقدیر به عمل آمد.

طبق آخرین صورتجلسه انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی، مسئولیت کمیته های انجمن و کادر اجرایی نشریه برعهده افراد ذیل قرار دارد: دبیر انجمن: لیلا پیوسته رودسری(ورودی ۹۵) دستیار دبیر انجمن: علی عسگرپور (ورودی ۹۷) مسئول کمیته آموزشی: رضا حضرتی (ورودی ۹۷) مسئول کمیته پژوهشی: محدثه پیرهادی (ورودی ۹۶) مسئول کمیته روابط عمومی: افسانه مهاجر (ورودی ۹۵) مسئول کمیته برون سازمانی: سمانه سمیعی (ورودی ۹۵) کادر اجرایی نشریه بهداشت و ایمنی مواد غذایی مدیر مسئول: لیلا پیوسته رودسری دستیار مدیرمسئول: هادی اقبالجو (ورودی ۹۷) تیم سردبیر: محدثه پیرهادی_ حدیث کرمی(ورودی ۹۶) دستیار سردبیر: مرضیه کرمی (ورودی ۹۷) اعضای ثابت هیئت تحریریه: دکتر ابراهیم مولایی آقایی، بهروز تاجدار اورنج، افسانه مهاجر، زهرا زالی، محدثه پیرهادی، حدیث کرمی افرادی که تحت عنوان دستیار معرفی شده اند پس از اتمام دوره یکساله مسئولین فعلی، به عنوان جانشین آنها معرفی و منصوب می گردند. معرفی و انتصاب افراد فوق به منزله تعهد در قبال انجمن و مسئولیت پذیری و فعالیت و مشارکت مستمر در فعالیت ها و برنامه های انجمن می باشد. درصورت انصراف هر یک از اعضا از ادامه فعالیت، در جلسه ای با حضور شورای مرکزی و اعضای انجمن، عضو جدیدی جایگزین خواهد شد. با توجه به اینکه انجمن ما یک انجمن میان رشته ای است لذا عضوگیری از تمامی دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط علوم پزشکی و وزارت علوم اعم از تغذیه، صنایع غذایی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت محیط، بهداشت عمومی، بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، انگل شناسی، قارچ شناسی و سایر علاقه مندان به همکاری با انجمن بلامانع می باشد.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 191066
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه