دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی مهلت ثبت نام در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی را تا تاریخ 30/8/1389 تمدید کرد.
معاونت تحقیقات و فناوری به منظور تشویق و معرفی هر چه بیشتر پژوهشگران برتر علوم پزشکی کشور و مشارکت هر چه گستردهتر (محققین- محققین جوان و دانشجو) در شانزدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی در دی ماه سال جاری معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تمدید مهلت ثبت نام تا تاریخ 30/8/1389در نظر دارد علاوه بر جوایز اختصاص یافته به منتخبین جشنواره شامل معرفی برترین ها در مراسم نهایی جشنواره و اهدای تندیس، لوح تقدیر، جوایز نقدی، 1 یا 2 پایه تشویقی، معرفی به بنیاد ملی نخبگان به منظور عضویت و استفاده از جوایز اختصاص یافته بنیاد (گرانت تحقیقاتی به برگزیدگان و همکاران با مشارکت 30% یا بالاتر، استفاده از وام مسکن، خرید خودرو و تجهیزات، سفر زیارتی مکه معظمه،...) به 2 نفر از برگزیدگان غیر منتخب هر کمیته تحصصی ( سوم به بعد گروه محققین) که بالاترین امتیاز را کسب نمایند از طریق این معاونت و دانشگاه تا سقف یکصد میلیون ریال گرانت تحقیقاتی اهدا نماید.
ارسال به دوستان