دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1393/09/17 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 45
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تمدید مهلت ثبت نام دوره های تبادل حرفه ای و پژوهشی انجمن دانشجویان پزشکی ایران (IMSA)

دانشجویان رشته‌ی پزشکی که علاقمند به شرکت در دوره های تبادل حرفه ای و پژوهشی انجمن دانشجویان پزشکی ایران (IMSA)هستند می بایست در تاریخ 18 آبان تا 20 آذر ماه 93 نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

انجمن دانشجویان پزشکی ایران (IMSA)  بنا به روال هر ساله خود برای تعدادی از دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران فرصت تبادل دانشجویی فراهم می کند. دانشجویان علاقمند می بایست از تاریخ 18 آبان ماه لغایت 20 آذر 93 نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند. به منظور ثبت نام فرم زیر را پر کرده و به ایمیلreg.ifmsa.tehran@gmail.com :  بفرستید. لازم به ذکر است که این مهلت جدید به هیچ عنوان قابل تمدید نمی باشد. کشورهای طرف قرارداد ایران در این فصل به شرح زیر می باشد: ایتالیا مصر دانمارک عمان اندونزی تونس اسلونی یونان کلمبیا آلمان مکزیک سوئد فنلاند نروژ ترکیه برزیل کردستان عراق مراکش اتریش لهستان پرتقال   چک فدراسیون بین‌المللی انجمن‌های دانشجویان پزشکی (International Federation of Medical Students’ Association)، یک سازمان دانشجویی، مستقل، و غیر سیاسی است . IFMSA به عنوان یک «سازمان مردم‌نهاد» توسط سازمان ملل متحد (United Nations) و «انجمن بین‌المللی دانشجویان پزشکی» توسط سازمان بهداشت جهانی (World Health Organization) به رسمیت شناخته می‌شود و از همکاران فدراسیون جهانی آموزش پزشکی (World Federation of Medical Education) است. IFMSA با هدف ارائه‌ی معرفی جامع مسائل سلامت جهانی به دانشجویان پزشکی، اقدام به تبادل دانشجویان می‌کند و با بیش از ۱۱.۰۰۰ تبادل دانشجو در سال، بزرگ‌ترین برنامه‌ی تبادل دانشجویان است که توسط دانشجویان اداره می‌شود. انجمن دانشجویان پزشکی ایران (IMSA) که در سال 2009 به عضویت IFMSA در آمده و هم‌اکنون با همکاری مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران فعالیت می‌کند نیز از سال ۱۳۸۸ اقدام به فعال نمودن کمیته‌های تبادل دانشجوی خود و اعزام دانشجویان ایرانی به سایر کشورها و پذیرش دانشجویان خارجی نموده است. طرح تبادل دانشجوی IFMSA در دو حیطه‌ی حرفه‌ای و پژوهشی، معمولاً به مدت یک ماه، و در بیمارستان‌های آموزشی و مراکز تحقیقاتی کشورهای طرف قرارداد اجرا می‌شود. انتخاب دانشجویان اعزامی سالیانه بر اساس معیارهای مصوب کمیته‌های تخصصی تبادل دانشجو IFMSA-Iran و مرکز پژوهش های علمی دانشجویان و مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران و بر مبنای فعالیت‌های پژوهشی، آموزشی، اجرایی، و بهره‌مندی ایشان از زبان انگلیسی صورت می گیرد. برای اطلاعات بیشتر در خصوص کشورها و برنامه‌ی تبادل آن‌ها، WikiSCOPE را ببینید.   
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 189341
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه