دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1394/07/13 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 52
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ثبت نام ورودی های جدید برای استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان

دانشجویان جدیدالورود برای تشکیل پرونده برای استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان تا 24 مهرماه به سامانه ثریا مراجعه کنند.

با توجه به اینکه از سال تحصیلی جدید انتخاب دانشجویان برای استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان توسط دانشگاه و بر اساس ظرفیت اعلام شده توسط بنیاد ملی نخبگان صورت می گیرد،  دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی 95-94 که دارای شرایط زیر می باشند تا تاریخ 24 مهر ماه 1394 اقدام به تشکیل پرونده در سامانه ثریا نمایندhttp ://soraya.bmn.ir . • دانشجویان مقطع دکترای حرفه ای ( رشته های پزشکی ، دندانپزشکی ، داروسازی ) که دارای رتبه زیر 500 کنکور سراسری می باشند و یا دارای مدال در المپیادهای دانش آموزی هستند. • رتبه هاي برتر پذيرفته شدگان در آزمون  ورودي دوره هاي تحصيلات تكميلي كارشناسي ارشد ورودی 95-94 ( رتبه های 1 تا 3 ) • رتبه هاي برتر پذيرفته شدگان در آزمون  ورودي دوره هاي PhD  ورودی 95- 94( رتبه های 1 تا 3 ) • 5 درصد برتر ورودی هر رشته در آزمون دستیاری 95-94 در کشور متقاضیان گرامی لازم است قبل از ثبت نام ، آیین نامه اعطای جایزه تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر و شرایط استفاده از این تسهیلات را مطالعه نمایند و همچنین به نکات ذیل توجه فرمایند: ( آیین نامه بنیاد ملی نخبگان ) 1-تشکیل پرونده در سامانه ثریا به منزله انتخاب قطعی جهت استفاده از تسهیلات نمی باشد، بلکه انتخاب براساس مجموع امتیازات کسب شده و ظرفیت اعلام شده به دانشگاه می باشد . • مجدداً یادآور می شود که با توجه به اینکه سهمیه دانشگاه علوم پزشکی تهران از طرف بنیاد ملی نخبگان تعیین و اعلام شده است، دانشجویانی که در سامانه ثریا امتیاز بیشتری کسب کرده باشند برای استفاده از تسهیلات به بنیاد ملی نخبگان معرفی می شوند. 2-استفاده از تسهیلات سالیانه است، یعنی پس از برگزیده شدن فقط تا یکسال فرد می تواند از تسهیلات استفاده کند و استفاده مجدد از تسهیلات در سال بعد منوط به شرکت مجدد و کسب امتیازات لازم بر طبق ظرفیت اعلام شده در سال بعد می باشد. 3-در هر مرحله از تشکیل پرونده ویا در زمان استفاده از تسهیلات، اگر مدرکی ویا اظهاری غیر واقع باشد، استفاده از تسهیلات لغو می شود. 4-دانشجویانی که برای استفاده از تسهیلات به بنیاد معرفی می شوند باید در نظر داشته باشند طبق آیین نامه تسهیلات بنیاد ملی نخبگان موظف به ارائه  ویا انجام فعالیتهایی در زمینه درخواستی  هستند. آیین نامه های بنیاد ملی نخبگان
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 189841
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه