دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
معاونت تحقیقات و فناوری در ابتدای بهمن ماه 1393 از کلیه مراکز مصوب تحقیقاتی خواست تا در صورت نیاز به خدمات نیروهای طرحی مراتب را اعلام کنند تا به اطلاع متقاضیان رسانده شود.
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر اساس توافق به عمل آمده با معاونت علمی- فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان در نظر دارد سالیانه 100 نفر از فارغالتحصیلان برجسته گروه پزشکی را با عنوان «دستیاران پژوهشی» در مراکز تحقیقاتی مصوب وزارت بهداشت جذب نماید. معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر اساس توافق به عمل آمده با معاونت علمی- فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان در نظر دارد سالیانه 100 نفر از فارغالتحصیلان برجسته گروه پزشکی را با عنوان «دستیاران پژوهشی» در مراکز تحقیقاتی مصوب وزارت بهداشت جذب نماید. تا خدمات مربوط به قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان خود را به عنوان محقق در این مراکز سپری کنند. سهمیه سالانه برنامه «جذب دستیاران پژوهشی» حداکثر 30 پزشک عمومی (خانم مجرد یا متأهل) و 70 دندانپزشک عمومی (خانم/ آقا) یا داروساز عمومی (خانم/ آقا) است. شرایط جذب به شرح زیر است: 1- معدل 17 یا بالاتر (بدون لحاظ دوره انترنی در مورد پزشکان) 2- حداقل یک مقاله منتشر شده و نمایه شده در ISIیا PubMed: MEDLINE به عنوان نویسنده اول یا مسؤول تبصره 1: سابقه فعالیتهای علمی فرد در جذب افراد به عنوان امتیاز بیشتر تلقی میشود. تبصره 2: نحوه توزیع بر اساس رتبهبندی مراکز تحقیقاتی در ارزشیابی سالیانه که توسط معاونت تحقیقات و فناوری انجام میشود، صورت میگیرد. معاونت تحقیقات و فناوری در ابتدای بهمن ماه 1393 از کلیه مراکز مصوب تحقیقاتی خواست تا در صورت نیاز به خدمات نیروهای طرحی مراتب را اعلام کنند تا به اطلاع متقاضیان رسانده شود. تعدادی از مراکز تحقیقاتی تاکنون نیاز خود را برای جذب نیروهای طرحی (پزشک، دندانپزشک و داروساز عمومی) اعلام کردهاند (به روزشده در تاریخ 19 بهمن ماه 1393) را در اینجا می توانید مشاهده نمایید. برای کسب اطلاعات کاملتر و ثبت نام می توانید به سایت http://rap.hbi.ir/Default.aspx مراجعه نمایید.
ارسال به دوستان