دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1398/02/16 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 53
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه ی معارفه ی متقاضیان عضویت در انجمن تصویر برداری عصبی در سال ۱۳۹۸ برگزار شد.

در جلسه ای متقاضیان پیوستن به انجمن تصویربرداری مغزی پس از آشنایی با روند فعالیت انجمن، به معرفی خود پرداختند و در گروه های دو سه نفره برای یک سال تحت راهنمایی و حمایت منتورهای پژوهشی قرار گرفتند.

در جلسه ای که در روز چهارشنبه یازدهم اردیبهشت ماه در تالار دانشجو دانشکده پزشکی برگزار شد، متقاضیان جدید با نحوه ی پیوستن به گروه با اعضای کمیته مرکزی انجمن تصویر برداری عصبی (NeuroImaging Network) و اعضای گروه منتورینگ پژوهشی آشنا شدند. در ابتدای این جلسه فرزانه رحمانی، موسس انجمن تصویربرداری مغزی ضمن معرفی مختصر از فعالیت های گروه از سال ۱۳۹۶، هدف اصلی انجمن را آموزش پژوهش در حوزه ی تصویربرداری عصبی عنوان کرد. وی به بیش از ۱۰۰ نفر متقاضی جدید پیوستن به گروه NIN در ابتدای سال ۱۳۹۷ اشاره کرد که از میان آنها ۴ نفر از اعضا موفق به چاپ/سابمیت مقاله در سال ۱۳۹۷ شدند و ۶ نفر دیگر در مراحل پایانی اتمام پروژه ی خود هستند که تا شهریور ماه برای تکمیل کار به آنها فرصت داده شده است. در ادامه مهسا دولتشاهی، دبیر اجرایی گروه با بیان اینکه امسال ۶۴ نفر متقاضی جدید برای پیوستن به گروه ثبت نام کرده اند ، در مورد مراحل آتی و تکالیف اعضای جدید برای پیوستن به گروه و روند منتورینگ پژوهشی در سال ۱۳۹۸ توضیحاتی ارائه کرد. پس از آن هر یک از منتورینگ جدید در سال ۱۳۹۸ ضمن معرفی خود بصورت مختصر، اهداف و تجربیات و قوانین لازم برای همکاری و ارتباط مناسب با متقاضیان جدید را عنوان کردند. مریم حق شمار، آیدا کمالیان و منوچهر امانت، علی انجم شعاع و امیر اشرف گنجویی قرار است به مدت ۱۲ ماه هر یک مسئولیت منتورینگ پژوهشی ۲-۳ نفر از متقاضیان جدید برای نگارش یک مقاله ی مروری (نگارشی یا سیستماتیک) را بر عهده بگیرند. آدرس ایمیل گروه تصویر برداری عصبی: neuroimagingnetworknin@gmail.com
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 191272
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه