دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1394/05/27 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 42
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حضور اعضای انجمن مدیریت و اقتصاد سلامت درهفتمین همایش بین‌المللی مدیریت بیمارستانی

اعضای انجمن مدیریت اقتصاد سلامت با حضور در کارگاه های آموزشی مدیریت خدمات بیمارستانی در هفتمين كنگره بين‌المللي مديريت بيمارستاني مباحث روز مربوط به این رشته را یاد گرفتند.

هفتمين كنگره بين‌المللي مديريت بيمارستاني به‌منظور تبادل اطلاعات و اطلاع از آخرين دستاوردهاي علمي مربوط به مديريت امور بيمارستان‌ها با رويكرد اقتصادي و در بستر طرح تحول نظام سلامت در محل مرکز همایش های رازی در تاریخ های 25 و 26 مرداد ماه 1394 برگزارشد.  در اين همايش، اساتيد برجسته‌اي از كشورهاي ايتاليا، استراليا و آمريكا و نيز، مقامات وزارت بهداشت و روساي بيمارستان‌هاي كشورهاي تركيه، تاجيكستان، عراق، تركمنستان و سفرا و كارداران 16 كشور منطقه به‌منظور تبادلات علمي شركت كرده‌ بودند. این همایش به عنوان بزرگترین گردهمایی سالیانه مدیریت بیمارستانی به همت دانشگاه علوم پزشكي تهران، وزارت بهداشت و انجمن علمي اداره امور بيمارستان‌ها با حضور دكتر هاشمي وزير بهداشت، دكتر حريرچي، دكتر جعفريان، دكتر ديناروند، دکتر رشیدیان، دکتر عرب، دکتر اکبری ساری، دکتر معاون رضوی و جمع كثيري از اساتید دانشگاهی و مديران بيمارستان‌هاي سراسر كشور برگزار شد. برگزاری کارگاه های علمی مربوط به مدیریت بیمارستانی از دیگر برنامه های این همایش بود، اعضای انجمن مدیریت و اقتصاد سلامت به عنوان نمایندگان انجمن و مرکز پژوهش های علمی دانشجویان  با حضور در این همایش و کارگاه ها، مباحث روز مربوط به مدیریت بیمارستانی را فرا گرفته، تا این آموزش ها و فایل های ارائه شده توسط اساتید برتر علوم مدیریت بیمارستانی را به دیگر اعضای انجمن و دانشجویان مدیریت خدمات بهداشتی درمانی انتقال دهند. همچنین این همایش با امتیاز باز آموزی همراه بود و در انتها نیز گواهی شرکت در همایش به شرکت کنندگان اهدا شد.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 189768
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه