دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/12/18 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 81
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

حضور انجمن فناوری اطلاعات سلامت دربیست و سومین مجمع سالیانه مرکز پژوهش های علمی دانشجویان

انجمن فناوری اطلاعات سلامت غرفه ی معرفی خود را در بیست و سومین مجمع سالیانه مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برپا کرد.

بیست و سومین مجمع سالیانه مرکز پژوهش های علمی دانشجویان ۱۵ اسفند ماه ۹۵ در تالار ابن سینا برگزار شد.  در این مجمع، انجمن علمی تازه تاسیس فناوری اطلاعات سلامت سعی بر آن کرد تا فعالیت ها و اقدامات خود را چه در زمینه ی آموزشی و چه پژوهشی به نمایش بگذارد. علاوه بر آن در این مجمع، انجمن به بیان اهداف و برنامه های خود برای آینده پرداخت. انجمن در این مجمع به ارائه ی اقدامات دو ماهه ی خود پرداخت. این اقدامات حوزه های آموزشی و پژوهشی را در بر می گرفت. پس از بررسی های انجام شده و مشورت با اساتید گروه به منظور رفع نیاز های آموزشی، انجمن برای حل گوشه ای از کمبود ها اقدام به برگزاری کارگاه های برنامه نویسی برای دانشجویان علاقه مند کرد. در حیطه ی پژوهشی با توجه به ضعف های موجود در زمینه ی پژوهش های دانشجویان، انجمن اقدام به ثبت مجله ی علمی پژوهشی کرد تا بتواند فعالیت های پژوهشی دانشجویان را به بهترین نحو پوشش دهد. نخستین شماره ی مجله ی علمی انجمن که به چاپ رسیده بود در غرفه ی انجمن در اختیار بازدید کنندگان قرار گرفت. در نهایت انجمن به بیان اهداف و برنامه های بلند مدت خود با سایر انجمن ها به منظور پیشرفت هرچه بیشتر پرداخت. سر انجام توانست با تعدادی از انجمن های علمی برای همکاری و تبادل اطلاعات به توافق برسد. در ادامه ی مراسم و در بازدید دکتر جعفریان از غرفه های انجمن، دکتر جعفریان رضایت خود را نسبت به فعالیت های انجام شده در مدت زمان کوتاه دو ماه را به اطلاع متولیان انجمن رساند.  در ادامه دکتر جعفریان سوالی مبنی بر اینکه سال آینده در غرفه ی انجمن با چه دست آورد هایی رو به رو خواهند شد را مطرح کرد که متولیان انجمن در پاسخ به بیان طرح های خود پرداختند و گفتند که سال آینده شماره ای از مجله را در اختیار شما قرار می دهیم که مطالب آن همگی از مقالات و فعالیت های پژوهشی دانشجویان انجمن باشد و همچنین پس از اتمام دوره های برنامه نویسی، پروژه ای به منظور داده کاوی روی داده های سلامت مد نظر است که نتایج آن سال آینده به سمع و نظر شما و سایر بازدیدکنندگان خواهد رسید.

  • گروه خبری : مجمع سالیانه,ریاست
  • کد خبر : 190541
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه