دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1393/11/26 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 57
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

حضور قائم مقام دبیر مرکز پژوهش های علمی دانشجویان به عنوان نماینده فدراسیون جهانی دانشجویان داروسازی (IPSF) در ششمین سمپوزیوم جهانی دانشجویان حیطه علوم پزشکی در مقدونیه

نیکو آخوندی به عنوان نماينده فدراسيون جهاني دانشجويان داروسازي (IPSF) برای تصمیم گیری های لازم در رابطه با مباحث علمی ششمين سمپوزيوم جهاني دانشجويان حيطه علوم پزشكي و نظارت بر نحوه عملکرد کمیته اجرایی در مقدونیه حضور یافت.

سمپوزیوم جهانی دانشجویان حیطه علوم پزشکی، سمپوزیومی دوساله است که ششمین دوره آن در آبان ماه سال آینده (نوامبر 2015) در کشور مقدونیه برگزار خواهد شد. کمیته علمی- نظارتی این کنگره از نمایندگان سازمان های دانشجویی مختلف تشکیل می شود، بدین شکل که هر سازمان یک نماینده در این سمپوزیوم خواهد داشت. کمیته علمی- نظارتی این سمپوزیوم در سال آینده از نمایندگان سازمان های زیر تشکیل شده است: - فدراسیون جهانی دانشجویان داروسازی  (IPSF) - فدراسیون جهانی دانشجویان پزشکی (IFMSA) - انجمن جهانی دانشجویان دندان پزشکی (IADS) - انجمن جهانی دانشجویان دامپزشکی (IVSA) - انجمن دانشجویان داروسازی اروپا (EPSA) - انجمن دانشجویان پزشکی اروپا (EMSA) - انجمن دانشجویان دندان پزشکی اروپا (EDSA) - کنفدراسیون دانشجویان فیزیوتراپی اروپا (ECPTS) این کمیته علمی-نظارتی تشکیل شده از نمایندگان سازمان ها علاوه بر تعیین مباحث علمی مطرح شده در طول سمپوزیوم و دعوت سخنرانان همچنین مسئولیت نظارت بر نحوه عملکرد کمیته اجرایی در کشور میزبان را عهده دار می باشند. به همین منظور برای نظارت بر نحوه اجرای کار و هماهنگی بهتر، اعضای این کمیته تا قبل از برگزاری سمپوزیوم در ملاقات های حضوری در کشور میزبان گرد هم می آیند تا تصمیم گیری های نهایی را در راستای مباحث و اساتید انجام داده و همچنین از نحوه انجام فعالیت های کمیته اجرایی بازدید نمایند. نیکو آخوندی دانشجوی سال چهارم داروسازی و نماینده فدراسیون جهانی دانشجویان داروسازی (IPSF) در ششمین سمپوزیوم جهانی دانشجویان حیطه علوم پزشکی گزارش سفر خود را اینگونه نقل می کند:   در این ملاقات حضوری که  از تاریخ 17 تا 20 بهمن در کشور مقدونیه برگزار شد، 6 نماینده از 8 نماینده فوق از کشورهای ایران، سوییس، فرانسه، انگلستان، مقدونیه و روسیه حضور به هم رساندند. این ملاقات اولین ملاقات حضوری در طول یک سال گذشته بود و تا قبل از آن تمام هماهنگی ها و تصمیم گیری ها از طریق ایمیل و تماس تصویری انجام می پذیرفت. در طول سه روز 5 جلسه تشکیل داده شد که هر کدام به شرح زیر بود: - جلسه اعضای کمیته علمی-نظارتی برای نهایی سازی مباحث و موضوعات علمی کنگره - جلسه با مسول کمیته اجرایی سمپوزیوم در مقدونیه برای اطلاع از برنامه های پیش رو و نحوه عملکرد گروه اجرایی - جلسه با تمام گروه اجرایی برای آشنایی بیشتر و شفاف سازی مسولیت ها و وظایف گروه اجرایی و کمیته علمی-نظارتی سمپوزیوم - جلسه با مسول کمیته اجرایی سمپوزیوم برای ارائه کامل و دقیق برنامه بودجه به هیئت علمی سمپوزیوم - جلسه با رییس و معاون دانشکده پزشکی مقدونیه با حضور کمیته علمی-نظارتی و جمعی از کمیته اجرایی همچنین این گروه در طول ملاقات حضوری از هتل و مکان برگزاری کارگاه ها و سخنرانی ها بازدید به عمل آورد. قابل ذکر است که به منظور راحتی شرکت کنندگان تمام سخنرانی ها و کارگاه های آموزشی در سالن های کنفرانس داخل هتل اقامتی دانشجویان برگزار خواهد شد.   در پایان پس از بررسی تمام ابعاد عملکردی کمیته اجرایی توسط کمیته علمی-نظارتی- نظارتی، قردادی مابین دو گروه امضا گردید تا شرح تمام وظایف به روشنی در آن ذکر شده باشد.  
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 189497
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه