دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/11/30 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 47
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حضور پر رنگ انجمن دانشجویان پزشکی در نخستین کنگره پزشکی اجتماعی

اعضای انجمن دانشجویان پزشکی بخش دانشجویی نخستین کنگره پزشکی اجتماعی را رد دو بخش علمی و اجرایی برگزار کردند.

نخستین کنگره پزشکی اجتماعی با محوریت پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر از تاریخ 26 الی 29 بهمن ماه 95 در ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. پس از 4 روز برنامه فشرده و با همراهی جمع کثیری از معاونین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اساتید دانشگاه های مختلف از رشته های مختلف و حضور شرکت کنندگان اختصاصی از معاونت های بهداشتی دانشگاه های سراسر کشور و شرکت کنندگان از گروه های مختلف تخصصی و عمومی، با تشکیل بیش از 12 پنل تخصصی، ایراد حدود 60 سخنرانی کلیدی، ارائه بیش از 50 پوستر و ارائه بیش از 100 خلاصه مقاله، اولین کنگره پزشکی اجتماعی با محوریت پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر به کار خود پایان داد. بخش دانشجویی این کنگره به همت انجمن دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دو بخش علمی و اجرایی برگزار شد. در بخش اجرایی، اعضای انجمن در کادر اجرایی کنگره فعالیت های کنگره را مدیریت کردند.  در روز آخر برگزاری و در بخش ویژه دانشجویی، کارگاه های متنوع با عناوین زیر برگزار شد: 1.    نحوه انتخاب ژورنال – مدرس: دکتر محمد سعید رضایی زواره 2.    مکاتبه با ژورنال – مدرس: دکتر حمیدرضا کریمی ساری 3.    آشنایی با روند داوری همتا – مدرس: دکتر فردین دولتی مهر 4.    آشنایی با مقالات Brief report, Letter to the editor and Case Report – مدرس: دکتر حمیدرضا کریمی ساری 5.    ارزیابی مقالات با چک لیست کاکرین – مدرس: دکتر مهدی صفی آبادی 6.    آشنایی با Clinical Trial – مدرس: دکتر محمدحسین خسروی
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 190498
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه