دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1393/12/16 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 206
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دانش آموز موفق سال گذشته، عضو فعال و دانشجوی پژوهشگر امسال در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان

آیدا کمالیان در اولین سال تحصیلی خود به عنوان عضوی از انجمن INRP مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، موفق به نگارش مقاله ای در زمینه ی ارتباط ساختاری مغز بیماران پارکینسون شد.

آیدا کمالیان، دارنده ی مدال طلای کشوری در المپیاد زیست شناسی و مدال برنز جهانی دانش آموزی هم اکنون در رشته ی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول به تحصیل است. این دانشجوی موفق امسال در اولین سال تحصیلی خود، پس از آشنایی با مرکز پژوهش های علمی دانشجویان و به توصیه دکتر پاسالار به عضویت انجمن  INRP ( برنامه پژوهش میان رشته ای علوم اعصاب) در آمد و با محمد هادی اعرابی در زمینه ی ارتباط ساختاری مغز شروع به کار کرد. ایده اصلی این دانشجویان، درباره ی  تعیین ارتباط ساختاری مغز بیماران پارکینسون بود که اولین فاز آن در قالب مقاله ای با نام A statsistical approach in human brain connectome of Parkinson disease using network based statistics  که در حال چاپ است، انجام شد. این اولین مرحله و اولین قدم برای مدل سازی Progression برای بیماری پارکینسون از طریق تکنیک  Diffusion Tensor Imaging و تئوری گراف است. بحث ارتباط ساختاری مغز در بیماری پارکینسون جزو مباحث بسیار نو و پیشرفته در نوروساینس است و موضوع تحقیق بسیاری از دانشگاه های برتر دنیاست و تحقیق این دانشجویان در فاز اول، قدم مهمی در این زمینه ی علمی بود .   آیدا کمالیان جوانترین عضو مرکز پژوهش های علمی دانشجویان است که موفق به نگارش مقاله ی علمی در اولین سال تحصیلی خود شده که قرار است در کنفرانس OHBM ارائه کند و همچنین موفق به دریافت Travel grant  از کنگره مزبور شد. مرکز پژوهش های علمی دانشجویان آرزوی موفقیت برای این دانشجوی پژوهشگر دارد.  
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 189536
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه