دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1388/05/26 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 49
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دستاوردی دیگر از طرح RRE

طرح RRE (Rapid Research Education) که با هدف آموزش مرحله به مرحله دانشجویان علاقه مند به کارهای پژوهشی توسط مرکز پژوهش‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال اجرا است تا کنون گروه‌های زیادی از دانشجویان را به خود جذب کرده و آموزش این افراد را در قالب انجام یک طرح پژوهشی به عهده دارد. اولین گروهی که کار خود را تا مرحله قابل قبول پیش برده و در یک نشریه معتبر بین المللی به ثبت رسانیده است شامل آقایان امیررضا فارسیانی، حسین یاری و مهدی دادپور زیر نظر دکتر پیمان حداد بوده است.  این گروه با داشتن طرحی تحت عنوان «Acute side effect of capecitiabine compare to 5FU for concurrent chemo radiation of rectal cancer» در انستیتو کانسر مشغول به کار بوده و کار خود را به صورت poster presentation در کنگره Caro- 2009 که در ماه سپتامبر در Quebec کانادا برگزار خواهد شد ارائه خواهد داد. خلاصه طرح: در کمورادیوتراپی همزمان کامندهای آنورکتال از جمله داروهای شایعی که مورد استفاده قرار می‌گیرد می‌توان از 5FU و Capecitabine  نام برد که با توجه به نژاد افراد و محل جغرافیایی عوارض این دو دارو می‌تواند متفاوت باشد و به آماری که در سایر کشورها ارائه می‌شود نمی توان استناد کرد. این گروه با بررسی عملکرد و عوارضی که داروها در بیماران ایجاد می‌کند توانستند آمار جدیدی ارائه داده و مقایسه نسبتاً مناسبی بین آن‌ها انجام دهد و لذا این امید می‌رود که در آینده با دید بازتر نسبت به کارکرد این داروها در بیماران سرطانی از آن‌ها استفاده شود و منتظر تأثیرات بهتری در افراد باشیم.    
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 187706
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه