دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
شهاب الدین رضایی، دبیر کل مرکز پژوهش های علمی دانشجویان شد
در رای گیری به عمل آمده از اعضای شورای مرکزی، شهاب الدین رضایی به عنوان دبیر کل مرکز پژوهش های علمی دانشجویان انتخاب شد.
در اولین جلسه بیست و سومین شورای مرکزی چهارشنبه 19 خردادماه که با حضور دکتر پاسالار سرپرست مرکز، نیکو آخوندی دبیر سابق مرکز و اعضای جدید شورای مرکزی برگزار شد؛ آخوندی ضمن خیر مقدم و تبریک به اعضای جدید شورای مرکزی، هدف از برگزاری جلسه را تعیین دبیر کل جدید مرکز عنوان و از اعضای حاضر در جلسه درخواست کرد تا در صورت تمایل کاندیداتوری خود را اعلام کنند. از بین افراد حاضر شهاب الدین رضایی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تغذیه ضمن اعلام داوطلبی، برنامه های پیشنهادی خود را برای دبیری مرکز در سال جاری شرح داد. وی با اشاره به برنامه راهبردی مرکز که در دوره دبیری مانی بیگی تدوین و در دوره دبیری نیکو آخوندی براساس آن برنامه عملیاتی نوشته شد؛ از تصمیمات خود برای جاری سازی برنامه راهبردی و اصلاح برخی از آیتم های برنامه عملیاتی سخن گفت. در ادامه دکتر پاسالار با اشاره به هدف مندسازی و فراهم کردن شرایط انجام پژوهش برای اکثریت دانشجویان، گسترش کارآفرینی و نوآوری، شکوفایی استعدادهای دانشجویان در زمینه های مختلف و نظام مند کردن حضور موثر در مجامع بین المللی به عنوان اهداف اصلی برنامه راهبردی، بر اهمیت اجرای آن تاکید کرد. دکتر پاسالار همچنین از اهمیت کار اجرایی در مرکز در کنار کار پژوهشی سخن گفت و از افراد حاضر در جلسه خواست تا نهایت سعی خود را در این راستا انجام دهند. مانی بیگی ضمن یادآوری از فعالیت های موثر آخوندی در دوره قائم مقامی اش در مرکز؛ از مدیریت وی در دوره دبیری مرکز با وجود حضور کمرنگ افراد قدیمی تر قدردانی کرد. آخوندی در پاسخ به قدردانی اعضای مرکز از وی به خاطر مدیریت خوب و ایجاد حس اعتماد در میان اعضا؛ توانایی اعضای مرکز را عامل اصلی ایجاد اعتماد دانست. وی همچنین به جلسات مشترک با معاونت ها در سال گذشته اشاره کرد و در پاسخ به درخواستش درخصوص افزایش سقف تشویقی مقالات با موافقت دکتر پاسالار مواجهه شد. حاشیه: این جلسه با ضیافت افطار به پایان رسید.
ارسال به دوستان