دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1389/05/23 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 32
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

فراخوان ملی نظریه پردازی ستاد توسعه سلولهای بنیادی

ستاد توسعه سلولهای بنیادی در زمینه سلولهای بنیادی و طب بازساختی از کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دکترای حرفه ای علاقه مند به این مبحث دعوت می نماید که در این حیطه به خلق ایده و نظریه پرداخته و مقالات خود را طبق چهار چوب الحاقی ارسال نمایند.

با استناد بر نامه رسیده از جنا‌ب آقای دکتر واسعی، رئیس ستاد توسعه سلولهای بنیادی و مشاور وزیر بهداشت در امور تحقیقات و فناوری، ستاد توسعه سلولهای بنیادی به منظور رصد افق‌های علم و فناوری در زمینه سلولهای بنیادی و طب بازساختی Regenerative (Medicine) فراخوان ملی نظریه پردازی را در سطح دانشجویان برگزار نماید. از کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دکترای حرفه ای علاقه مند نسبت به این مبحث دعوت می‌شود که با مطالعه وسیع و عمیق مقالات جدید و کسب احاطه بر دانش نوین در حیطه سلول‌های بنیادی به خلق ایده و نظریه پرداخته و مقالات خود را طبق چهار چوب الحاقی ارسال نمایند. ملاک گزینش ایده‌ها و نظریه‌های برتر موارد ذیل می باشد: 1-      نوآوری و خلاقیت 2-      استدلال مبنی بر شواهد قوی 3-      پرداختم به مقاهیم و مکان تعاملات بین رشته ای 4-      ارائه مدل ارزیابی ایده توسط آزمایشات و تست‌های نوین قابل انجام شرایط نظریه: -          نظریه عنوان شده کاملاً واضح و سازمان یافته براساس شواهد موجود در مقالات معتبر بین الملل بیان شود. -          نتایج احتمالی که از ایده بدست می آید می‌بایست با بعضی از شواهد و قرائن موجود تائید شود. -          نظریه بصورت مقاله‌ای با فرمت زیر تهیه شود: شامل عنوان، مقدمه، ایده و ارزیابی ایده بر اساس شواهد و استدلات قوی، بحث و نتیجه نهایی باشد. خلاصه نظریه در فرم الحاقی پر شود و به همراه مقاله ارسال شود. مقاله حد اکثر در10 صفحه A4 نوشته شود (مقالات طولانی بررسی نمی شود) حد اکثر دارای 40 مقاله مرجع باشد. مقاله‌ها می تواند شامل یک یا دو جدول و حتی تصویر باشد که استدلال و شواهد را قویتر بیان کند.   نظریه ها توسط دانشگاه داوری و امتیاز‌بندی شده و به ستاد جهت داوری نهایی تا 30 آبانماه 89 ارسال گردد.. به 10 نظریه برگزیده 2 هفته فرصت داده می شود که یک طرح جهت اثبات ایده به دانشگاه خود ارسال نمایند و در صورت تصویب در دانشگاه 60% بودجه هزینه‌ای (‌شامل مواد مصرفی و پرسنلی) تا سقف 30 میلیون تومان توسط ستاد تامین می شود.  10 نظریه برتر در کنگره دانشجویی شیراز که در بهمن ماه برگزار می شود ایده خود را بصورت سخنرانی بیان می‌نمایند. به 5 ایده و نظریه برگزیده از سراسر ایران جوایزی ارزنده اعطا می گردد. شرایط طرح: -          طرح های کاربردی و تولیدی و فناورانه در اولویت می باشند. -          طرح‌ها به صورت استدلالی و کاملاً بر اساس شواهد و مدارک مطرح شده در نظریه ارائه شود. -          قابل انجام بودن طرح در ایران مد نظر باشد و اگر درصدی از طرح قابل انجام در ایران نباشد مرکز معتبر خارجی که می تواند آن تست از طرح را انجام دهد ذکرگردد و موافقت آن مرکز مبنی بر همکاری ارائه شود. -           طرح دهند اصلی دانشجو بوده و تاریخ فارغ التحصیلی وی قبل از بهمن ماه 1390 نباشد. -          به سه دانشگاه که در صد طرح‌های برگزیده آنها باشد بابت هرطر‌ح قبول شده 50 میلیون تومان اعتبار جهت تجهیز  Central lab دانشگاه اهدا می گردد.  علاقمندان می توانند پس از مطالعه دقیق آن با مراجعه به سایت این به ستاد به آدرسwww.StemCell.hbi.ir  و www.stemcell.ir نسبت به تکمیل و ارسال آن به به پست الکترونیک به آدرس  StemCell_Dabirkhaneh@yahoo.com اقدام نمایند. دانلود فرم ا ارائه ایده دانلود فرم 2 ارائه ایده دانلود فرم 3 ارائه ایده
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 187825
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه