دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/07/10 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

قدردانی از اعضای حیطه کارآفرینی در دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور

در نشستی صمیمانه رئیس مرکز رشد استعدادهای درخشان از تلاش و موفقیت کسب شده توسط اعضای حیطه کارآفرینی در دهمین المپیاد علمی دانشجویان قدر دانی کرد.

جلسه‌ی تقدیر از افتخارآفرینان المپیاد کارآفرینی در روز یک‌شنبه ۸ مهر در محل مرکز رشد استعدادهای درخشان تشکیل شد. در این جلسه که با حضور دکتر پاسالار برگزار شد، دانشجویان شرکت‌کننده در مرحله‌ی دوم، مسئولین برگزاری کلاس‌های دانشگاهی المپیاد کارآفرینی و منتورهای آموزشی این حیطه، مهمانان این جلسه بودند. در این جلسه به بررسی و ارائه‌ی بازخوردهای دانشجویان در رابطه با المپیاد پرداخته‌شد. این بازخوردها در دو بخش دانشگاهی و وزات‌خانه‌ای مطرح و ثبت شدند که در ادامه به دانشجویان قول پیگیری بازخوردها در راستای بهبود عملکرد المپیاد دانشجویی کارآفرینی داده شد. همچنین در این جلسه بخشی از دغدغه‌های مرتبط با فضا و اکوسیستم کارآفرینی دانشگاه نیز مطرح شد که راهنمایی‌هایی در ارتباط با چگونگی توسعه‌ی این اکوسیستم توسط حاضرین جلسه ارائه شد. در آخر به رسم یادبود تقدیرنامه و هدایایی از طرف مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران،  تقدیم شرکت‌کنندگان مرحله‌ی کشوری المپیاد کارآفرینی شد. لازم به ذکر است که اعضای حیطه کارآفرینی در دهمین المپیاد دانشجویی بسیار خوش درخشیدند، این دانشجویان پرتلاش در مرحله انفرادی موفق به کسب مقام های زیر شدند:  حیطه کارآفرینی: کسری حاتم‌پور گراویانی/طلا فرشاد شاه کرمی/طلا نیلوفر رضایی/نقره ملیکا عرب بافرانی/نقره سهندی ادیب مرادی/نقره سید حسین حاجی میری/برنز احمدرضا عباسلو/دیپلم افتخار مجتبی اکبری/دیپلم افتخار سارا طاهری/دیپلم افتخار تیم حیطه کارآفرینی نیز موفق به کسب مدال نقره در مرحله ی گروهی شد.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 190929
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه