دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1390/03/28 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 50
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

معرفی انجمن سرمد

صفحه اختصاصی انجمن سرمد مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، ایجاد شد. لطفاً جهت مشاهده به بخش انجمن ها مراجعه کنید.

 انجمن سرمد (سامانه راند مجازی دانشگاه)، در فروردین سال 1389 در مرکز پژوهش‌های دانشجویان به ثبت رسیده است و هیأت مؤسس سعید پورحسن، امیرهوشنگ امیدواری، مونا ارباب، نوید ابوالفتح‌زاده، فرشاد قلیپور می باشند.انجمن سرمد در زمینه‌ی ‌آموزش پزشکی بر اساس موارد بالینی فعالیت می‌کند و تا کنون بیش از 30 مورد فعال شده و بیش از 470 کاربر فعال دارد. این کاربران از 22 دانشگاه علوم پزشکی مختلف در این سامانه عضو هستند. به علاوه حدود چهل استاد بالینی نیز در زمینه‌ی تدوین موارد بالینی فعال هستند.این انجمن  با همکاری مرکز پژوهش ها، حدود 1000 بروشور و 1000پوستر تبلیغاتی به تمام بخش های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و سایر دانشکده های پزشکی و مراکز توسعه ی آموزش سراسر کشور فرستاده است. سامانه راند مجازی دانشگاه، http://sarmad.tums.ac.ir می باشد که تاکنون 10 درسنامه توسط اساتید بالینی در این سامانه  سرمد درج شده است.لطفاً برای مشاهده cv کامل انجمن کلیک کنید.  
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 188074
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه