دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1394/08/16 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 35
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

همایش فراگیری مهارت های مدیریتی در پزشکان حال و آینده با حضور دکتر آذرمینا

همايش فراگیری مهارت های مدیریتی در پزشکان حال و آینده با حضور دكتر آذرمينا، مدیر و موسس شرکت Thinkocrats در‌ نيويورك يكشنبه 17‌آبان ماه از ساعت 15 در تالار ابن سينا برگزار مي شود.

مرکز پژوهش های دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف تجهیز دانشجویان پزشکی به فنون مدیریتی و ارتقای مهارت های فردی و اجتماعی ایشان روز یکشنبه ۱۷آبان ماه ساعت ۱۵همایشی را با حضور دکتر پژمان آذرمینا با محوریت "فراگیری مهارت های مدیریتی در پزشکان حال و آینده" برگزار می کند. گفتني است دکتر آذر مینا دانش آموخته رشته پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و فارغ التحصیل از دانشگاه surrey انگلستان در رشته مدیریت خدمات پزشکی است. وي  موسس و مدير شرکت Thinkocrats در شهر نیویورک آمریکا است. این شرکت با هدف بازاندیشی در ساختارها و فرآیندهای مدیریتی و رهبری تاسیس شده  و به امر تحقیق، آموزش و مشاوره در زمینه های مدیریتی می پردازد. پیش از آن دکتر آذرمینا در فرهنگستان علوم پزشکی ایران، دانشگاه لندن، وزارت بهداشت انگلستان و ستاد یکی از بزرگترین شرکتهای داروسازی جهان سمتهای متعدد مدیریتی، تحقیقاتی، تحلیلگری، تدریسی و اجرایی داشته است. تاکنون ده تالیف از دکتر آذرمینا به چاپ رسیده و بیش از صد سخنرانی و کارگاه تخصصی توسط ایشان ارائه شده است. پزشکی حاذق یا مدیری لایق؟ چگونه میتوانم در هر زمینه ای که تحصیل یا تحقیق میکنم پیشگام بوده و همواره حرفی نو داشته باشم؟ چه راهکارهایی باعث می شود که یک نفر مدیرگروه، مدیربرنامه، رییس بیمارستان، رئیس شرکت یا معاون وزیر بهداشت شود؟ چه خصوصیت های اخلاقی، اجرایی، فکری و اجتماعی زمینه ساز اینگونه انتصاب ها هستند؟ حتی اگر خواستار دستیابی به مشاغل اجرایی یا مدیریتی نیستیم، چه شاخصه های اخلاقی مارا موفق تر خواهد کرد؟ از جمله سوالاتي است كه در اين همايش به پاسخ آنها خواهيم رسيد.    
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 189879
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه