دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1393/11/21 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

همکاری انجمن تحقیقات طب سنتی ایران مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با دبیرخانه همایش زالو؛ زیست شناسی، زیست فناوری و کاربردها

همایش زالو؛ زیست شناسی، زیست فناوری و کاربردها توسط دانشکده زیست شناسی دانشگاه تهران در تاریخ 28-30 بهمن ماه برگزار خواهد شد و انجمن تحقیقات طب سنتی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان از حامیان و همکاران این همایش است.

همایش «زالو؛ زیست شناسی، زیست فناوری و کاربردها» توسط دانشکده زیست شناسی دانشگاه تهران در تاریخ 28-30 بهمن برگزار خواهد شد. در کمیته علمی این همایش اعضای هیأت علمی دانشکده زیست شناسی دانشگاه تهران، رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران و تعدادی دیگر از اساتید مجرب در زمینه زالودرمانی و طب سنتی حضور دارند. انجمن تحقیقات طب سنتی ایران نیز از حامیان و همکاران این همایش می باشد. مهلت ثبت نام در این همایش تا 21 بهمن ماه می باشد. زالوی طبی از دیرباز در جهان و ایران مورد استفاده طبی قرار می گرفته است. این استفاده در سالهای اخیر رو به افزایش گذاشته و بازار جهانی و ملی بسیار ارزشمندی را ایجاد کرده است. استفاده از زالوی طبی در درمان بیماریهای نقرس، بیماریهای قلبی، کاهش فشار خون، سکته مغزی، پیوند اعضا و جراحی پلاستیک پذیرفته شده است و زالو درمانی بعنوان طب مکمل در دانشگاه Duisseberg_Essen آلمان، در آکادمی زالو درمانی آمریکا و سایر نقاط جهان تدریس می شود. همچنین زالو از سال 2004 بعنوان ابزار پزشکی توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) و بعنوان دارو توسط وزارت بهداشت آلمان مورد تایید قرار گرفت. امروزه مراکز پرورش زالوی طبی در کشورهای پیشرفته جهان مانند فرانسه، آلمان و انگلیس و نیز کشورهای اخیرا توسعه یافته مانند مالزی توسعه فراوان یافته است و این جانور را بصورت استاندارد به بازار عرضه می کنند. در ایران نیز زالو درمانی در دانشگاه علوم پزشکی بعنوان بخشی از مباحث درس تخصصی طب سنتی تدریس می شود. در بسیاری از کشورها علاوه بر بانک خون، بانک زالو وجود دارد و در بسیاری از بیمارستانهای کشورهایی نظیر استرالیا بخش زالو درمانی وجود دارد. گونه های زالوی طبی Hirudo medicinalis ، Hirudo verbana و Hirudo manillensis در کشورهای مختلف نظیر فرانسه، انگلستان، آلمان، مالزی، اکراین و روسیه پرورش داده می شوند و این جانور بصورت استاندارد به بازار عرضه می شود. جهت ثبت نام در این همایش به آدرس اینترنتی http://leech.ut.ac.ir/ مراجعه کنید.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 189492
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه