دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
پنجمین جلسه ی شورای مرکزی و هیئت اجرایی برگزار شد.
پنجمین جلسه شورای مرکزی با حضور دبیر مرکز، اعضای شورای مرکزی و شورای اجرایی با هدف کلی بررسی برنامه های معاونت ها روز یکشنبه ۱۶ مهرماه در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار شد.
پنجمین جلسه شورای مرکزی با حضور یسنا رستم آبادی دبیر مرکز، اعضای شورای مرکزی و شورای اجرایی با هدف کلی بررسی برنامه های معاونت ها روز یکشنبه ۱۶ مهرماه در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار شد. در این جلسه هلیا مجتبوی معاون بین الملل در رابطه با بررسی وضعیت معاونت بین الملل ابتدا به بررسی سابقه ی معاونت بین الملل در مرکز پژوهش ها، فعالیت های انجام شده توسط این معاونت اعم از بررسی سابقه ی مدرسه ی بین الملل، بررسی سابقه طب اورژانس پرداخت، سپس توضیحاتی در رابطه با ضرورت تبدیل معاونت بین الملل به تیم بین الملل برای بهترشدن عملکرد این معاونت داد و اعضای تیم بین الملل را که شامل کاوه سامع معاونت بین الملل و زهرا جعفریان، محدثه کوچکی و محمد نظری به عنوان اعضای این معاونت می باشند معرفی نمود. در ادامه سامع، معاونت جدید بین الملل اهداف خود را واگذاری اساس نانخ به معاونت بین الملل برای رسمی تر شدن و هدفمندتر جلو رفتن برنامه ها از هر دوره به دوره ی بعدی، برگزاری مجدد مدارس بین الملل و توجه به سطح زبان انگلیسی و ایجاد بستر همکاری بین واحدها بیان کرده و به توضیح این اهداف پرداخت. در ادامه ی جلسه مرتضی هادیی لویی، معاونت پایش و توسعه در رابطه با نقد و بررسی فعالیت های انجمن ها صحبت کرد و برای تصویب آیین نامه برای انجمن ها از اعضای شورای مرکزی و هیئت اجرایی درخواست همکاری نمود. فائزه ایوبی معاونت روابط عمومی گزارشی از فعالیت ها، اهداف نیازهای این معاونت بازگو کرد. همچنین علی پروهان معاونت فرهنگ وهنر اهداف پیش روی این معاونت را پیشرفت فرهنگی در زمینه های غیرپژوهشی ،اخلاق اجتماعی و اخلاق حرفه ای اشاره نمود. درانتها نیز مریم حق شمار به عنوان معاونت امور عملکردی انتخاب شد.
ارسال به دوستان