دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/07/03 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 60
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

چاپ کتاب انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی

کتابی تحت عنوان « بیماری های میکروبی منتقله از مواد غذایی» توسط انجمن دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان به چاپ رسید.

انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی یکی از انجمن های فعال مرکز پژوهش های علمی دانشجویان است که از اسفند ماه 1395 با مسئولیت بهروز تاجدار فعالیت خود را آغاز کرده است که تاکنون توانسته است 5 فصل نامه دانشجویی با عنوان بهداشت و ایمنی مواد غذایی منتشر کند. این انجمن در کنار سایر فعالیت های خود اقدام به تولید و انتشار کتابی تحت عنوان « بیماری های میکروبی منتقله از مواد غذایی» کرده است که در آن به بررسی اهمیت ایمنی مواد غذایی در ایران و جهان، شدت و طغیان انواع بیماری های ناشی از مواد غذایی و معرفی مهمترین عوامل باکتریایی و غیرباکتریایی که در شیوع و انتقال بیماری ها و مسمومیت های غذایی نقش عمده ای‌ دارند، پرداخته شده است. نویسندگان کتاب، دکتر غلامرضا جاهد خانیکی، عضو هیئت علمی علوم پزشکی تهران، بخش بهداشت و ایمنی مواد غذایی، بهروز تاجدار اورنج، کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی علوم پزشکی تهران و  لیلا پیوسته رودسری، کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی علوم پزشکی تهران می باشند.   علاقمندان می توانند جهت خرید کتاب و یا کسب اطلاعات بیشتر با ادمین کانال بهداشت و ایمنی مواد غذایی مکاتبه نمایند. @foodsafety شماره یک نشریه شماره دو نشریه شماره سه نشریه شماره چهارم نشریه شماره پنجم نشریه
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 190919
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه