دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1403/06/20 - 09:25
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 813
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کسب 8 رتبه برتر تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور

تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به کسب 8 رتبه برتر، در بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور ۱۵ تا ۱۷ شهریور ۱۴۰۳ در  تالار وحدت ارومیه در  4 محور ویژه و 22 محور اصلی برگزار شد.
دکتر وحید شفیعی ایران نژاد، سرپرست اجرایی کنگره، در خصوص تعداد دانشجویان شرکت کننده گفت: به طور کلی یکهزار دانشجو از دانشگاه‌های مختلف و درمجموع ۱۳۰۰ نفر در این کنگره شرکت داشتند.
وی افزود: مشارکت و استقبال دانشجویان در این دوره زیاد بوده است و ۳۰۷۰ مقاله ارائه شد که ۳۰ درصد نسب به سال گذشته افزایش داشته است. این مقالات در ۲۵ پنل سخنرانی و ۴۲ پنل پوستر بررسی  شدند.
تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران به سرپرستی دکتر بهادر مکی آبادی، سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، دکتر فرساد نوری زاده، معاون مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، امید قیسوندی، دبیر کل مرکز و با حمایت معاونت پژوهشی دانشگاه در این رویداد حضور یافتند.
در کل حدود 50 خلاصه مقاله از دانشگاه علوم پزشکی تهران به کنگره ارسال شد که از آن میان 16 پوستر و 6 سخنران و همچنین 10 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران بعنوان داور برای این کنگره دعوت شدند.
 تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به کسب 8 رتبه برتر شد.
همچنین رتبه اول بیشترین تعداد برگزیده‌های پنل‌های ارائه‌های بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور از آن دانشجویان اعزامی دانشگاه علوم پزشکی تهران از طرف مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان شد.
اسامی این افتخار آفرینان به شرح زیر است:
زهرا نعمتی سخنران برتر در پنل سالمندی و توانبخشی
عاطفه سلطان محسنی ، سخنران برتر در پنل نوآوری و روش های تشخیصی و فناوری
الیسا موقرنیا، سخنران برتر در پنل مدیریت، سیاست گزاری و اقتصاد سلامت
مینو ثابت نژاد، پوستر برتر در پنل بهداشت باروری و مامایی
فاطمه حبیبی، پوستر برتر در پنل سالمندی و توانبخشی
محمد مهدی رجبی، پوستر برتر در پنل پرستاری و ایمنی بیمار
فاطمه رحمتی دهکردی، سخنران برتر در پنل علوم اعصاب
و  آروین میر شاهی، داور برتر کنگره

  • گروه خبری : ریاست,رویدادهای علمی,جشنواره،مسابقه، کسب مقام,ویژه دانشگاه
  • کد خبر : 277143
مریم حیدری
تهیه کننده:

مریم حیدری

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه