دیپلم پژوهشی تخصصی بیمه سلامت

مرکز رشد استعدادهای درخشان و دانشکده بهداشت دانشگاه با همکاری سازمان بیمه سلامت، دیپلم پژوهشی تخصصی بیمه سلامت را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز رشد استعدادهای درخشان، دیپلم پژوهشی تخصصی بیمه سلامت برگزار می شود:

گرایش ها:
1. "علم داده در بیمه سلامت"
2. "مدیریت و سیاستگزاری بیمه سلامت"

مشخصات دوره:
برگزار کننده: مرکز رشد استعدادهای درخشان و دانشکده بهداشت دانشگاه با همکاری سازمان بیمه سلامت

نحوه برگزاری: ترکیبی (حضوری، پودمانی، آنلاین)

طول دوره: یک و نیم الی دو سال (نظری: یک الی دو ترم، پایان نامه: دو الی سه ترم)

تعدا واحد: 6 واحد پایه پژوهش، 2 الی 4 واحد تخصصی، 4 واحد پایان نامه

شرایط متقاضیان:

دانشجویان و فارغ التحصیلان دکتری حرفه ای (پزشکی، دندان¬پزشکی، داروسازی)،
دانشجویان و فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (الویت با رشته های مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، سیاستگذاری سلامت، اقتصاد دارو، اقتصاد سلامت، اپیدمیولوژی، آمار زیستی، فن آوری اطلاعات سلامت، مدیریت اطلاعات سلامت است)

هزینه دوره:
معادل کارشناسی ارشد شهریه پرداز دانشگاه
شرایط بورسیه:. دانشجویان علوم پزشکی تهران (توسط دانشگاه) 60 درصد بورسیه هستند. سازمان بیمه سلامت نیز از طریق مصاحبه و رزومه، حداکثر نیمی از شرکت کنندگان را 60 الی 100 درصد بورسیه می کند.
گواهی نامه
گواهی نامه دانشگاه علوم پزشکی تهران (امضای توامان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه)