انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی، کارگاه از ایده تا اختراع را برگزار کرد.
کارگاه از ایده تا اختراع در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۹۷ مصادف با روز دانشجو به مدت ۷ ساعت در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان علوم پزشکی تهران با تدریس آقای یونا نوول برگزار شد. در این کارگاه دانشجویانی از دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، بقیه الله، البرز و علوم تحقیقات حضور به هم رسانده و با تکنیک های حل مسئله، خلاقیت و نوآوری، انواع تفکر واگرا و همگرا، تفکر خارج از جعبه، نحوه جستجوی پتنت در وب سایت های مربوطه پرداخته و همچنین با ساختار نوشتاری پتنت و اختراعات ثبت شده آشنا شدند.
ارسال به دوستان