تعیین کادر انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی برای سال تحصیلی جدید
در جلسه ای مسئولین جدید کادر اجرایی انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی تعیین شد و از همکاری اعضای قبلی تقدیر به عمل آمد.
طبق آخرین صورتجلسه انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی، مسئولیت کمیته های انجمن و کادر اجرایی نشریه برعهده افراد ذیل قرار دارد: دبیر انجمن: لیلا پیوسته رودسری(ورودی ۹۵) دستیار دبیر انجمن: علی عسگرپور (ورودی ۹۷) مسئول کمیته آموزشی: رضا حضرتی (ورودی ۹۷) مسئول کمیته پژوهشی: محدثه پیرهادی (ورودی ۹۶) مسئول کمیته روابط عمومی: افسانه مهاجر (ورودی ۹۵) مسئول کمیته برون سازمانی: سمانه سمیعی (ورودی ۹۵) کادر اجرایی نشریه بهداشت و ایمنی مواد غذایی مدیر مسئول: لیلا پیوسته رودسری دستیار مدیرمسئول: هادی اقبالجو (ورودی ۹۷) تیم سردبیر: محدثه پیرهادی_ حدیث کرمی(ورودی ۹۶) دستیار سردبیر: مرضیه کرمی (ورودی ۹۷) اعضای ثابت هیئت تحریریه: دکتر ابراهیم مولایی آقایی، بهروز تاجدار اورنج، افسانه مهاجر، زهرا زالی، محدثه پیرهادی، حدیث کرمی افرادی که تحت عنوان دستیار معرفی شده اند پس از اتمام دوره یکساله مسئولین فعلی، به عنوان جانشین آنها معرفی و منصوب می گردند. معرفی و انتصاب افراد فوق به منزله تعهد در قبال انجمن و مسئولیت پذیری و فعالیت و مشارکت مستمر در فعالیت ها و برنامه های انجمن می باشد. درصورت انصراف هر یک از اعضا از ادامه فعالیت، در جلسه ای با حضور شورای مرکزی و اعضای انجمن، عضو جدیدی جایگزین خواهد شد. با توجه به اینکه انجمن ما یک انجمن میان رشته ای است لذا عضوگیری از تمامی دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط علوم پزشکی و وزارت علوم اعم از تغذیه، صنایع غذایی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت محیط، بهداشت عمومی، بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، انگل شناسی، قارچ شناسی و سایر علاقه مندان به همکاری با انجمن بلامانع می باشد.
ارسال به دوستان