حضور اعضای انجمن دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی در دوازدهمین همایش تازه های علوم بهداشتی کشور
اعضای انجمن دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی به ارائه 5 مقاله در قالب پوستر در دوازدهمین همایش تازه های علوم بهداشتی کشور پرداختند.
دوازدهمین همایش تازه های علوم بهداشتی کشور، ۱۱ اردیبهشت ۹۸ در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد. اعضای انجمن دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی موفق به ارائه 5 مقاله در قالب پوستربا عناوین زیر شدند: ۱. مروری بر کاهش آمین های آروماتیک حلقه ای در مواد غذایی ۲. کاربرد ارگانوژل ها در فراورده های گوشتی ۳. استراتژی های قبل و پس از برداشت در کاهش مایکوتوکسین ها در زنجیره غذایی ۴. مروری بر روش های حذف فیتیک از سبوس برنج ۵. روش های کاهش آکریلامید در سیب زمینی سرخ شده
ارسال به دوستان