کارگاه آشنایی با ICP جهت اندازه گیری فلزات در مواد غذایی برگزار شد
در کارگاه آشنایی با ICP جهت اندازه گیری فلزات در مواد غذایی، شرکت کنندگان با نحوه ی کار ICP، روش های متداول استخراج فلزات سنگین از نمونه غذا و همچنین مزایا و معایب دستگاه آشنا شدند.
کارگاه "آشنایی با ICP جهت اندازه گیری فلزات در مواد غذایی" به همّت انجمن دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی و با تدریس بهروز تاجدار، ۵ مرداد ماه ۹۸ با حضور جمعی از دانشجویان و علاقه مندان از رشته های بهداشت و ایمنی مواد غذایی، تغذیه، بهداشت محیط و سم شناسی در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار شد. از مهمترین سرفصل هایی که در این کارگاه بدان پرداخته شد می توان به کلیات دستگاه، قسمت های اصلی این دستگاه و کارایی آن، روش های متداول استخراج فلزات سنگین از نمونه غذا، مزایا و معایب دستگاه اشاره کرد.
ارسال به دوستان