• تاریخ انتشار : 1398/04/09 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 54
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه آشنایی با ICP جهت اندازه گیری فلزات در مواد غذایی برگزار شد

در کارگاه آشنایی با ICP جهت اندازه گیری فلزات در مواد غذایی، شرکت کنندگان با نحوه ی کار ICP، روش های متداول استخراج فلزات سنگین از نمونه غذا و همچنین مزایا و معایب دستگاه آشنا شدند.

کارگاه "آشنایی با ICP جهت اندازه گیری فلزات در مواد غذایی" به همّت انجمن دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی و با تدریس بهروز تاجدار، ۵ مرداد ماه ۹۸ با حضور جمعی از دانشجویان و علاقه مندان از رشته های بهداشت و ایمنی مواد غذایی، تغذیه، بهداشت محیط و سم شناسی در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار شد. از مهمترین سرفصل هایی که در این کارگاه بدان پرداخته شد می توان به کلیات دستگاه، قسمت های اصلی این دستگاه و کارایی آن، روش های متداول استخراج فلزات سنگین از نمونه غذا، مزایا و معایب دستگاه اشاره کرد.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 191384
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه