کارگاه آشنایی با PCR و کاربرد آن در پژوهش برگزار شد
کارگاه آشنایی با PCR و کاربرد آن در پژوهش با همکاری مشترک انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی و انجمن قارچ شناسی پزشکی برگزار شد.
این کارگاه با همکاری مشترک انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی و انجمن قارچ شناسی پزشکی، روز یکشنبه 19 خرداد 1398 با تدریس دکتر شهرام محمودی، دبیر انجمن قارچ شناسی پزشکی و با حضور جمعی از دانشجویان رشته های بهداشت و ایمنی مواد غذایی، تغذیه، قارچ شناسی پزشکی، بهداشت محیط، داروسازی، میکروب شناسی و غیره تشکیل شد. در این کارگاه به مهمترین سرفصل های مربوطه از قبیل آشنایی با روش PCR، مکانیسم عمل روش PCR، ملزومات انجام یک واکنش PCR ، مراحل پس از PCR و مصادیق کاربرد PCR در پژوهشهای علمی پرداخته شد.
ارسال به دوستان