گزارش اختصاصی معاونت روابط عمومی مرکز پژوهش‌ها از بازدید ریاست و معاونین دانشگاه از این مرکز

در روز چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳، ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران جناب آقای دکتر رئیس‌کرمی همراه با معاونین آموزشی و پژوهشی دانشگاه، جناب آقایان دکتر علامه و اکبری ساری از مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان بازدید به عمل آوردند.

در ابتدای این بازدید، هیئت دانشگاه همراه با مسئولان مرکز از ساختمان و معماری تاریخی آن دیدن کردند و به بیان مشکلات و قابلیت‌هایی که این مرکز جهت ارائه خدمات دانشجویی مختلف دارد پرداخته شد.

سپس در جلسه هیئت دانشگاه با مسئولین و اعضای دانشجویی مرکز، ابتدا دکتر بهادر مکی‌آبادی، سرپرست مرکز و دکتر فرساد نوری‌زاده و دکتر مریم‌ کرباسی، معاونان مرکز، به ارائه مسائل، مشکلات و پیشنهادات لازم برای بهبود مرکز پرداختند.

در ادامه جناب آقای امید قیسوندی، دبیرکل مرکز، گزارشی از فعالیت‌های دانشجویی در زمینه‌های مختلف و دستاوردهای مرکز را ارائه دادند.

سپس هیئت دانشگاه با دانشجویان برتر بیست‌وپنجمین کنگره سالیانه دیدار داشتند و هر یک از دانشجویان به معرفی خود و پنل تخصصی ارائه‌شان پرداختند.