انجمن های مرکز پژوهش های علمی دانشجویان

 

انجمن های علمی دانشجویی گروهی خودجوش از دانشجویان در حوزه های علمی و فرهنگی دانشگاه هستند که در دهه گذشته شکل گرفته اند و در طول این مدت، در تولید علم به صورت کمی و کیفی رشد قابل توجهی داشته اند. این تشکل ها با شرکت داوطلبانه گروهی از دانشجویان فعال در امور آموزشی در یک رشته علمی شکل می گیرند. هدف اصلی انجمن های علمی دانشجویی، فراهم کردن زمینه های مناسب برای ظهور استعدادها، خلاقیت ها و شکوفایی علمی دانشجویان است. این تشکل ها نیز با هدف نهادینه سازی فعالیت های فوق برنامه علمی و مطالعاتی، شناسایی دانشجویان مبتکر و پژوهشگر به منظور حمایت و نیز بهره گیری از آنان برای ارتقای فعالیت های علمی پژوهشی دانشگاه؛ پرورش توانایی انجام فعالیت های گروهی در دانشجویان و کسب تجربه های اجرایی و مهارت های کارآفرینی توسط آنها؛ در ساختار فرهنگی دانشگاه ها تعریف شده اند.



لیست انجمن های فعال

آیین نامه انجمن های علمی دانشجویی

فایل اساسنامه انجمن های علمی دانشجویی

 

لینک ثبت انجمن

فرم ثبت پیش انجمن

 

  • تاریخ انتشار : 1399/05/26 - 12:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 255
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بررسی دانش کادر درمان در مورد کمک های اولیه روانشناختی

مرکز تحقیقات جراحی و ترومای سینا، در قالب یک طرح پژوهشی به بررسی دانش کادر درمان در مورد کمک های روانشناختی می پردازد.

مشکلات روان‌شناختی از مهمترين آسيب‌های به‌ وجودآمده هنگام بلايا و فجایع هستند که نسبت به ساير موارد نیازمند امداد و درمان تا حد زیادی مغفول مانده‌اند.

کمک‌های اولیه روان‌شناختی، مجموعه‌ای از تکنیک‌های لازم برای مواجهه با افراد آسیب دیده در زمان حادثه است. با بروز پاندمی کرونا فراگیری و بهره‌گیری از این روش‌ها اهمیتی بیش از پیش پیدا کرده است. ضرورت دارد افرادی که به هر عنوان در صحنه‌ی کمک‌رسانی حاضر می‌شوند این مهم را بیاموزند.

مرکز تحقیقات جراحی و ترومای سینا، دانشگاه علوم پزشکی تهران بر آنست تا در قالب یک طرح پژوهشی به بررسی دانش پزشکان جوان و دانشجویان پزشکی (استاجر و اینترن) در مورد این کمک‌ها (قبل و بعد از گذراندن کارگاه مجازی آن) بپردازد.

علاقمندان می توانند در صورت تمایل برای شرکت در این پژوهش ابتدا به پرسشنامه‌ی مقدماتی را پاسخ دهند (زمان: ۱۰ دقیقه).

سپس کارگاه مجازی کمک‌های اولیه‌ی روان‌شناختی را که از طریق ایمیل ارسال می‌شود ملاحظه کنند (زمان: ۳۰ دقیقه). محتوای کارگاه بر اساس راهنمای دانشگاه جانز هاپکينز تهیه شده و دارای امتیاز بازآموزی برای گروه‌های پزشکی است.

دو هفته پس از گذراندن کارگاه، پرسشنامه دوم را دریافت و به پرسش‌های آن پاسخ دهند (زمان: ۱۰ دقیقه).

در پایان به تمام شرکت‌کنندگان گواهینامه‌ی شرکت در کارگاه از طرف مرکز تحقیقات جراحی و ترومای سینا، دانشگاه علوم پزشکی تهران اعطا می‌شود.

لینک شرکت در طرح:

https://survey.porsline.ir/s/pyRl0Xg/

  • گروه خبری : انجمن
  • کد خبر : 160325
کلمات کلیدی
مریم حیدری
تهیه کننده:

مریم حیدری

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه