انجمن های مرکز پژوهش های علمی دانشجویان

 

انجمن های علمی دانشجویی گروهی خودجوش از دانشجویان در حوزه های علمی و فرهنگی دانشگاه هستند که در دهه گذشته شکل گرفته اند و در طول این مدت، در تولید علم به صورت کمی و کیفی رشد قابل توجهی داشته اند. این تشکل ها با شرکت داوطلبانه گروهی از دانشجویان فعال در امور آموزشی در یک رشته علمی شکل می گیرند. هدف اصلی انجمن های علمی دانشجویی، فراهم کردن زمینه های مناسب برای ظهور استعدادها، خلاقیت ها و شکوفایی علمی دانشجویان است. این تشکل ها نیز با هدف نهادینه سازی فعالیت های فوق برنامه علمی و مطالعاتی، شناسایی دانشجویان مبتکر و پژوهشگر به منظور حمایت و نیز بهره گیری از آنان برای ارتقای فعالیت های علمی پژوهشی دانشگاه؛ پرورش توانایی انجام فعالیت های گروهی در دانشجویان و کسب تجربه های اجرایی و مهارت های کارآفرینی توسط آنها؛ در ساختار فرهنگی دانشگاه ها تعریف شده اند.



لیست انجمن های فعال

آیین نامه انجمن های علمی دانشجویی

فایل اساسنامه انجمن های علمی دانشجویی

 

لینک ثبت انجمن

فرم ثبت پیش انجمن

 

  • تاریخ انتشار : 1399/11/11 - 14:42
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 238
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کارگاه مهارتی «مفاهیم و روش‌های پرکاربرد آینده‌پژوهی (شماره ۱)

دوره «مفاهیم و روش‌های پرکاربرد آینده‌پژوهی (شماره ۱) » توسط مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران جهت دانشجویان علاقه‌مند و پژوهشگران مرتبط بصورت حضوری 16 بهمن ماه برگزار می‌شود.

مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌کند:

کارگاه مهارتی «مفاهیم و روش‌های پرکاربرد آینده‌پژوهی (شماره ۱

مدرس: احمد برومند (پژوهشگر دکتری آینده‌پژوهی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و کارشناس پژوهشکده چشم‌انداز و آینده‌پژوهی)

آینده‌پژوهی با مطالعه، تحقیق و بررسی نظام‌مند سازوکارهای تغییر در آینده، قادر است عوامل کلیدی و محیطی حوزه بهداشت و سلامت را شناسایی کرده و با اتکا به فهم ظرفیت‌ها و امکان‌های آتی، در امر تصمیم‌گیری این حوزه کمک ‌نماید.

 احمد برومند پژوهشگر دکتری آینده‌پژوهی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با رویکردی کارگاهی به ارائه سرفصل‌های کلیدی مطالعات آینده و نیز دو روش‌ «تحلیل اثر متقابل» و «سناریوپردازی» می‌پردازد. مخاطبین این دوره می‌توانند دانش مفیدی نسبت به آینده‌پژوهی عرصه‌های سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی نظام سلامت (اعم از سازماندهی، برنامه‌ریزی، قانون‌گذاری و هماهنگی خدمات بهداشتی و درمانی) کسب کرده و با استفاده از روش‌های ساختاری-تفسیری، پژوهش‌های مرتبطی را در امتداد پایان‌نامه‌ها و طرح‌های مطالعاتی خود رقم زنند..

 گفتنی است در صورت استقبال اعضا،‌ دوره‌های آتی به روش‌های کلیدی دیگر نظیر تحلیل ذینفعان، نقشه‌راه، برنامه‌ریزی پابرجا، سناریوپردازی مبتنی بر نقشه شناختی فازی، برنامه‌ریزی پس‌نگر و ... اختصاص خواهد یافت

تاریخ برگزاری :   16 بهمن ماه

زمان برگزاری :   8:30 الی 14

مهلت ثبت نام تا 15 بهمن ماه می‌باشد .

این برنامه بصورت حضوری برگزار می‌شود.

علاقه مندان جهت ثبت نام به لینک زیر مراجعه نمایند:

لینک ثبت نام 

  • گروه خبری : کارگاه- وبینار,انجمن
  • کد خبر : 169755
کلمات کلیدی
مریم حیدری
تهیه کننده:

مریم حیدری

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه