• تاریخ انتشار : 1403/04/11 - 13:06
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 448
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

سید مهدی زارع زاده عنوان دانشجوی نمونه ی کشوری را از آن خود کرد

مراسم تقدیر سی و یکمین دوره دانشجویان نمونه کشوری سال ۱۴۰۲،  روز یکشنبه ۱۰ تیر ماه امسال، به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف با حضور دکتر محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

این جشنواره همه ساله با هدف ایجاد انگیزه بین دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور برای رقابت در ابعاد مختلف آموزشی، پژوهشی، امسال ۸۸۷ نفر از وزارت بهداشت در این جشنواره شرکت کردند که بعد از داوری ۱۱ نفر در وزارت بهداشت انتخاب شدند که سید مهدی زارع زاده دانشجوی رشته ی پزشکی ورودی 98 از دانشگاه علوم پزشکی تهران یکی از این افراد می باشد.

بر همین اساس مصاحبه ای با ایشان ترتیب داده ایم:

۱- خودتان را معرفی کنید؟
سید مهدی زارع زاده هستم، دانشجوی سال پنجم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و به لطف خدا موفق شدم در سی و یکمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری به عنوان برگزیده نهایی انتخاب شوم.

۲- در خصوص رویداد بزرگ انتخاب دانشجوی نمونه کشوری توضیحاتی بفرمائید که چه زمانی نامزد شدید و چه حوزه‌هایی دارد و در چه بازه زمانی شرکت کردید و از چه طریق؟
جشنواره دانشجوی نمونه کشوری هر ساله با همکاری دو وزارت‌خانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌شود. آبان‌ماه ۱۴۰۲ آیین‌نامه و شیوه‌نامه جدید این جشنواره منتشر شد. بنده بهمن‌ماه با حمایت آقای دکتر عیدی و سرکار خانم فرید در معاونت دانشجویی دانشگاه به‌طور جدی‌تر این جشنواره را دنبال کردم و اقدام به جمع‌آوری مدارک مورد نیاز جهت ثبت‌نام در سامانه جشنواره نمودم.
روند انتخاب دانشجوی نمونه کشوری به این صورت است که پس از انتشار فراخوان به‌طور سالانه، بازه‌ای جهت آپلود مدارک در سامانه جشنواره دانشجوی نمونه کشوری درنظر گرفته می‌شود و پس از دو مرحله داوری دانشگاهی و کشوری، براساس معیارهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی-اجتماعی، فناوری و بین‌المللی درنهایت دانشجوهای برگزیده انتخاب و معرفی می‌شوند.

۳- شما به عنوان دانشجوی نمونه کشوری در چه حیطه‌هایی فعالیت داشتید؟
بنده از همان ابتدای ورود به دانشگاه علاوه بر اینکه سعی کردم در حیطه آموزشی جزو افراد سرآمد باشم و معدلم را بالا نگه دارم، دغدغه فعالیت و کسب تجربه در سایر زمینه‌ها را در دوران دانشجویی داشتم و سعی کردم همواره از فرصت طلایی دوران دانشجویی و پتانسیل بالایی که دانشگاه علوم پزشکی تهران دارد، به نحو احسن در جهت رشد چند بعدی بهره بگیرم.
به عنوان مثال در حیطه آموزش موفق شدم در هشتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا در محور آموزشی به عنوان سرآمد در عملکرد تحصیلی برگزیده شوم. همچنین موفق به کسب مدال طلای مسابقه ملی نانو و گواهی توانمندی تدریس نانو از سوی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو شدم. کسب دیپلم افتخار گروهی پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در حیطه کارآفرینی و کسب‌وکارهای فناورانه، کسب رتبه برتر کسب‌وکار فناورانه دانشجویی در نخستین جشنواره ملی شیخ‌الرئیس، فعالیت به‌عنوان منتور آموزشی علوم پایه و بالینی در دفتر منتورینگ دانشکده پزشکی، کسب مدرک پایان دوره Health MBA جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با نمره ۱۰۰ از ۱۰۰، پذیرفته شده تحصیل همزمان در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران با سهمیه استعدادهای درخشان، و کسب عنوان دانشجوی برتر در بین دانشجویان شاهد و ایثارگر مقطع دکتری عمومی در نخستین جشنواره برتر آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از سایر سوابق و فعالیت‌های بنده در حیطه آموزش است.
در حیطه پژوهشی نیز سابقه سخنرانی و ارائه پوستر در کنگره‌ها، چاپ و انتشار مقالات در نشریه‌های معتبر ملی و بین‌المللی را دارم.
در حیطه فرهنگی-اجتماعی نیز فعالیت‌های بسیاری داشته‌ام و اقداماتی نظیر تاسیس انجمن علمی دانشجویی نانوفناوری پزشکی دانشگاه و کسب عنوان نهاد ترویجی برتر نانو در سطح کشور در سال گذشته، برگزاری رویدادهای متعدد در سطح دانشگاهی و کشوری، برگزیده شدن به عنوان دانشجوی فعال اجرایی در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، عضویت در شورای مرکزی واحد پزشکی و شورای مرکزی کل مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان در سال ۱۴۰۰، دبیر شورای دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی و عضو شورای نظارت دانشگاه بر انجمن‌های علمی دانشجویی، همکاری در نگارش آیین‌نامه‌های دانشگاه نظیر آیین‌نامه نخستین گرنت فناورانه دانشجویی و آیین‌نامه جامع ارزیابی و رتبه‌بندی انجمن‌های علمی، شرکت در اردوهای جهادی، مدیر مسئول نشریه دانشجویی نوین‌مد، تولید محتواهای متنی، صوتی و تصویری، فعالیت در شورای صنفی دانشگاه و فعالیت به عنوان همتایار سلامت روان را در رزومه خود دارم. در جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت امسال نیز موفق به کسب مقام سوم کشوری در رشته حفظ صحیفه سجادیه و مقام اول دانشگاهی در رشته حفظ سوره حشر شدم.
در حیطه فناوری نیز سابقه شرکت در دوره‌های گوناگون آموزش مبانی کارآفرینی و کسب عنوان دانشجوی تسهیل‌گر فناوری دانشگاه را دارم. چندین اختراع نیز در دست ثبت دارم که مراحل داوری را طی می‌کند.

۴- دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز پژوهش‌ها تا چه اندازه در موفقیت‌های شما تا به اینجا نقش داشته است؟
دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی کشور دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالایی در زمینه‌های گوناگون است و خداروشکر اکثر مسئولین دانشگاه نیز با دانشجویان نهایت همکاری را دارند و راه برای اقدامات و فعالیت‌های گوناگون و کسب تجربه از این فرصت طلایی فراهم است.

مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان نیز نقش پررنگی در موفقیت‌های من در دوران دانشجویی داشته است. همانطور که گفتم شروع فعالیت‌های غیر درسی من از این مرکز بود و این مرکز و جو صمیمی و دوستانه حاکم در آن در شکوفایی استعدادها و توانمندی‌های من بسیار موثر بود.
جا دارد همینجا از مسئولین معاونت فرهنگی دانشجویی به خصوص سرکار خانم فرید و آقای دکتر عیدی و همچنین مسئولین مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان از خانم دکتر پاسالار، آقای دکتر مکی‌آبادی، آقای دکتر نوری‌زاده، خانم دکتر کرباسی مطلق، خانم حیدری و سایر عزیزانی که در این مسیر مرا همراهی کردند کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم.

۵- چه توصیه‌ای برای علاقه‌مندان دارید؟
توصیه‌ای که به دانشجویان عزیز دارم این است که سعی کنند در طول دوران دانشجویی از زمان و امکاناتی که در اختیارشان قرار گرفته به نحو احسن استفاده کنند و از این فرصت طلایی در جهت رشد چند بعدی و ارتقای سطح دانش و بینش در زمینه‌های گوناگون بهره ببرند آغازگر موج‌های مثبت اجتماعی در سطح دانشگاه و سپس در سطح جامعه باشند. همچنین از ایشان درخواست دارم حتی‌الامکان در این کشور بمانید و بسازید؛ این کشور متعلق به ماست. این سرزمین به وجود جوانانی خوش فکر و توانمند مثل ما نیاز دارد.
از طرف دیگر صحبتی با دانشجویان عزیز ورودی جدید دارم. درست است که مواجه شدن با محیط جدید دانشگاه و به خصوص اینکه موفقیت در دانشگاه تعریف مشخصی ندارد و این موضوع ممکن است سبب سردرگمی و گاهی اوقات حتی نا امیدی شما از ادامه مسیر شود؛ اما پیشنهادم به شما این است که در کنار درس نیم نگاهی به سایر فعالیت‌ها در دانشگاه داشته باشید و بکوشید تا استعدادهای نهفته وجودتان را شناسایی و شکوفا کنید. برای برداشتن گام‌های ابتدایی، فعالیت در انجمن‌های علمی دانشجویی و مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان بسیار مناسب خواهد بود.

 

  • گروه خبری : ریاست,رویدادهای علمی,جشنواره،مسابقه، کسب مقام
  • کد خبر : 270134
مریم حیدری
تهیه کننده:

مریم حیدری

تصاویر

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه