دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
شنبه 19 شهریور ماه همزمان با دومین روز از برگزاری سومین المپیاد علمی دانشجویان، آزمون های انفرادي دانشجويان شركت كننده در 4 حيطه، در محل سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
سومين المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي كشور، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران از عصر روز جمعه در سالن همایش های رازی آغاز شد، در دومین روز این المپیاد مسابقات انفرادي همه حيطه هاي اين المپياد (استدلال باليني؛ تفكر ديني در علوم پايه؛ مديريت نظام سلامت و نوآورانه اخلاق پزشكي) در محل سالن همايش هاي رازي برگزار شد. گفتنی است در این مرحله 550 نفر از دانشجویان علوم پزشکی به رقابت پرداختند.
همزمان با اين آزمون، كارگاه و سخنراني علمي براي سرپرستان دانشجويان دانشگاه هاي علوم پزشكي برگزار شد. ادامه مسابقات انفرادی روز یک شنبه 20 شهریور 1390 در مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار خواهد شد .اسامی تیم های راه یافته به مرحله گروهی روز دوشنبه راس ساعت 17 اعلام خواهد شد .اسامی برگزیدگان مرحله انفرادی روز پنج شنبه 24 شهریور 1390 در مراسم اختتامیه اعلام می شود .دکتر ابراهیم کلانتر ، دبیر اجرایی سومین المپیاد یاد آور شد ویژگی خاص این المپیاد نسبت به دوره های قبلی تصحیح برگه های داوری حیطه استدلال بالینی می باشد که با موافقت مسئول حیطه بالینی و ریاست دانشگاه این کار به صورت دیجیتالی و کامپیوتری صورت می گیرد و این کار باعث به حداقل رسیدن خطا در تصحیح اوراق به دلیل ضعف یا خستگی می شود .
ارسال به دوستان