دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
اخبار بخش پژوهشگران جوان یازدهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی
پاسخ به پرسشهای شما عزیزان در خصوص بخش پژوهشگران جوان یازدهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی ایران
· بخش پژوهشگران جوان یازهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی ایران با همکاری مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان در روز جمعه مورخ 8/2/91 ساعت 14 در سالن همایشهای برج میلاد ( Hall3) با حضور خانم دکتر پاسالار و جمعی دیگر از اساتید برگزار می شود.
· آقای دکتر نیما رضایی از اساتید مهمان در این این بخش هستند و قرار است با ایراد سخنرانی به دانشجویان کمک کنند تا به عنوان یک پژوهشگر جوان به موفقیت های چشمگیری دست یابند.
· سخنرانی ویژه ای تحت عنوان Research from A to Z در بخش ویژه محققین جوان (سمپوزیوم دانشجویی) توسط سرکار خانم دکتر آمینا کریمی نیا از دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا برگزار خواهد شد.
· نویسندهی اول مقالات پذیرفته شده در بخش سخنرانی و پوستر، از پرداخت هزینه ثبتنام معاف است.
· ارائه مقالات در بخش محققین جوان به زبان انگلیسی خواهد بود.
· دانشجویانی که مقالات آنها در بخش پژوهشگران جوان پذیرفته شده، می بایست برای ثبت نام به سایت کنگره به آدرس: http://icia.ir مراجعه کنند و پس از آن در روز افتتاحیه کنگره، مورخ 7/2/91 برای گرفتن کارت خود در محل برگزاری کنگره حضور یایند.
· گواهی پذیرش مقاله در بخش پژوهشگران جوان هیچ تفاوتی با دیگر بخشهای کنگره ندارد و از ارزش یکسانی برخوردار است.
بدین وسیله از تمامی دانشجویان علاقمند دعوت میشود تا در روز جمعه مورخ 8/2/91 ساعت 14 در بخش بخش محققین جوان یازدهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی شرکت کنند.
ارسال به دوستان